Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Viitorul s-a distrat la debutul lui Bergodi pe banca Craiovei. Noul pariu al lui Hagi a confirmat aşteptările

Superliga Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19383512/1/cra.jpg
Viitorul a învins clar Universitatea Craiova, 3-0, într-un meci de pregătire jucat în Bănie. Puştiul Louis Munteanu a fost decisiv în prima partidă amicală a zilei, urmând ca al doilea test să aibă loc la ora 14:30.
 
Craiova - Viitorul 0-3 (Munteanu 17, 43, Bârnoi 41)
  • Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Gardoş, Cosic, Bancu - Qaka, Ivanov, A. Popescu - Gustavo, Niţu, Mihăilă
  • Viitorul: Tordai - Căpuşă, Dulca, Iacob, Dussaut - Malcolm, Achim, Bîrnoi - L. Munteanu, G. Ganea, C. Matei
Disputat în condiţii de maximă securitate, meciul a început sub semnul presingului agresiv al echipei lui Gică Hagi, iar rezultatele au venit imediat. În minutul 19, George Ganea a centrat perfect pentru Louis Munteanu, iar vârful de doar 17 ani a deschis scorul cu capul. Apoi, pe finalul reprizei, Bârnoi a profitat de o greşeală în defensiva lui Bergodi şi l-a învins pe Laurenţiu Popescu (min. 41), pentru ca acelaşi Munteanu să ducă tabela la 3-0. După pauză, Gică Hagi a aruncat în luptă mai mulţi jucători tineri din Academie, iar Viitorul a continuat să arate un nivel decent. La debutul neoficial, Bergodi i-a titularizat doar pe Bancu şi Mihăilă dintre jucătorii importanţi.

Mici emoţii cu Mihăilă

Pentru Craiova, înfrângerea la scor nu a fost singura veste proastă. După doar opt minute de la startul partidei, Valentin Mihăilă, considerat următorul produs de export al fotbalului craiovean, a ieşit de pe teren acuzând o accidentare. După o discuţie cu Cristiano Bergodi şi staff-ul medical al oltenilor, Mihăilă a preferat să nu mai continue jocul şi să nu rişte o agravare a accidentării, mai ales că se afla la primele minute după o pauză de mai bine de trei luni. A fost înlocuit cu tânărul Ştefan Baiaram, dar mijlocaşul de bandă nu a avut un impact real asupra dinamicii jocului ofensiv al echipei lui Bergodi.

Noul pariu al lui Hagi a impresionat

Cu Cosmin Matei aflat într-o zi bună, o circulaţie a mingii superioară şi un ritm mai alert decât al adversarilor, Viitorul a impresionat pe plan ofensiv, iar laureatul meciului a fost Louis Munteanu, atacantul de doar 17 ani în care Gică Hagi îşi pune mari speranţe. Cu două goluri, Munteanu a confirmat aşteptările antrenorului său şi are şanse mari să ocupe postul de titular în meciurile din play-out-ul acestui sezon: "După Coman, eu zic că e jucătorul (n.r. - Louis Munteanu) care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri", declara Hagi despre Munteanu, zilele trecute.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele