Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Viorel Moldovan, cucerit total de un fotbalist din SuperLiga României | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21496974/2/viorel-moldovan-2.png

În vara trecută, în SuperLiga României au ajuns doi jucători români care au făcut o parte din juniorat în Anglia. Este vorba de Dennis Politic (23 de ani) şi Cătălin Cîrjan (21 de ani). Cîrjan, care a semnat cu Rapid, a fost adus cu mult fast, dar până acum nu a reuşit să atragă atenţia, să arate cel puţin că poate fi unul dintre cei mai buni tineri din SuperLigă.

În schimb, Politic s-a făcut remarcat de la primele apariţii, având viziune, pasă, tehnică, dar şi o dezinvoltură incredibilă în joc. Nu are teamă să se folosească de potenţialul de care dispune şi arată că poate trage Dinamo după el în multe momente, când echipa suferă.

Dennis Politic, lăudat de Viorel Moldovan 

Dennis Politic este unul dintre jucătorii care fac diferenţa la Dinamo, unul dintre fotbaliştii de bază de la echipă, iar şi datorită evoluţiilor sale ”câinii” au reuşit să bifeze o nouă victorie în campionat. Duminică seară, Dinamo a trecut cu 3-1 de Oţelul şi speră la salvare.

Dennis Politic i-a cucerit pe fanii lui Dinamo şi cu declaraţiile făcute. Fotbalistul care a evoluat ani buni în Anglia nu se gândeşte la transfer, chiar dacă au fost voci care au afirmat că ar fi bine pentru el să meargă la o echipă mai bine clasată din prima divizie.

Cuvinte de laudă a avut faţă de Dennis Politic şi Viorel Moldovan, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, după jocul cu Oţelul. Fostul mare atacant a afirmat că Dinamo chiar a dat lovitura cu aducerea acestuia şi îl vede, în curând, chiar la echipa naţională a României.

Nu ştiu cum l-a găsit Dinamo, dar e un fotbalist foarte bun! Eu îl văd soluţie pentru echipa naţională. Are 23 de ani, are forţă, viteză de pătreundere, tehnică în regim de viteză, execuţii în faţa porţii. A avut şi el momente când nu a dat randament foarte bun, dar este un fotbalist de apreciat.

Poate să crească şi mai mult, îmi place! Se vede că e cu ’şcoala’ la zi. Mă încântă”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Politic are 26 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon, dar şi şase goluri.

Dennis Politic a marcat şi cu Oţelul 

Dinamo a învins, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă. Confruntarea de pe ”Arcul de Triumf” a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Dinamo a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 3, prin Dennis Politic, iar gălăţenii au egalat dintr-un penalti controversat dictat de arbitrul Andrei Moroiţă. A transformat Alexandru Pop, în minutul 17, dar Hakim Abdallah a oferit o nouă pasă de gol în minutul 34 şi Gnahore a adus în avantaj gazdele.

Dinamo, victorie cu 3-1 în partida cu Oţelul

În minutul 78, arbitrul a dictat penalti pentru Dinamo, iar Hakim Abdallah a transformat pentru 3-1 scor final.

Dinamo a urcat pe poziţia a 15-a în urma acestui succes, cu 22 de puncte, în timp ce Oţelul are 31 de puncte şi este pe locul 11 în ierarhia din Superliga României.

  • DINAMO: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic (N. Roşu 82), Amzăr (Borduşanu 42) – Milanov (Ilic 83), Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 82), Politic (Dani Iglesias 53). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • OŢELUL: R. Stoian – Zhelev (Rusevic 46), J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti (Zivulic 46), Lameira, Samuel Teles (G. Cârjan 70) – Maciel (Adăscăliţei 56), A. Pop, Bodişteanu (A. Rus 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele