Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Wijnaldum a explicat de ce a închis negocierile cu Barcelona în ultimul moment şi a semnat cu PSG. ”Nu am semnat doar pentru bani, cifrele care se vehiculează nu sunt adevărate”

PSG Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20242939/1/wijnaldum.jpg

Paris Saint-Germain a anunţat transferul mijlocaşului olandez Georginio Wijnaldum (30 de ani), care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 cu vicecampioana Franţei. Wijnaldum se afla la final de contract cu FC Liverpool.

Wijnaldum juca pentru Liverpool din 2016 şi a câştigat titlul în Premier League, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor alături de echipa engleză.

Fotbalistul a explicat de ce nu a mai ajuns la Barcelona, formaţie cu care a fost în negocieri foarte avansate.

"Am negociat cu Barcelona timp de patru săptămâni, dar în cele din urmă nu am ajuns la un acord. Barca a fost foarte concretă şi serioasă, mă gândeam că voi merge acolo. Agenţii mei au fost acolo, au fost multe întâlniri. PSG s-a mişcat însă mai repede şi am semnat cu ei. Nu am semnat doar pentru bani, cifrele care se vehiculează nu sunt adevărate. Şi proiectul de la PSG m-a convins mai mult", a declarat olandezul.

La PSG, Wijnaldum va juca la mijlocul terenului alături de Marco Verratti şi Idrissa Gueye.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele