Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Yaya Toure, propus la Sepsi! Motivul pentru care Dioszegy l-a refuzat: "Nu vrem o bombă!"

Superliga Publicat pe 7 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20420816/1/t1.jpg


Ivorianul Yaya Toure (38 de ani), fost mijlocaş la Barcelona şi Manchester City, îşi doreşte să antreneze Sepsi OSK, dar numele său nu e unul care să-l încânte pe patronul Laszlo Dioszegy.
 
Omul care a transformat Sepsi într-o echipă puternică a fotbalului românesc vrea un antrenor cu experienţă în România pentru postul lăsat liber de Leo Grozavu, iar în acest sens a primit foarte multe propuneri. Nu doar din ţară, ci şi din străinătate. Iar una dintre ele e complet surprinzătoare şi poartă numele lui Yaya Youre!
 
Aflat la începutul carierei de antrenor, fostul mijlocaş central ocupă poziţia de secund la Akhmat Groznîi, în Rusia, iar unul dintre impresarii săi l-a propus la Sepsi. Doar că lipsa experienţei şi dorinţa lui Dioszegy de a angaja un antrenor care cunoaşte Casa Liga 1 duc la un refuz clar:
 
"Noi considerăm că trebuie să vină un antrenor care a antrenat în România. Vrem un antrenor longeviv, cred că în 2 zile deja o să finalizăm. O listă este, am primit cel puţin 100 de nominalizări. Sunt şi antrenori străini, am primit de la Yaya Toure în sus, foarte multe nominalizări. Dar vrem un antrenor care a fost totuşi măcar o dată în România şi care cunoaşte gustul campionatului.
 
Astăzi am primit propunerea lui Yaya Toure de la un impresar care spune că acesta ar fi de acord să vină la Sf. Gheorghe. Ar fi o bombă, ştiu, dar nu vrem să fie o bombă, vrem să fie un antrenor care a pus deja ceva pe masă", a declarat patronul lui Sepsi, pentru Sport Total FM.

Bergodi, pe lista lui Sepsi

Cristiano Bergodi este noua variantă pentru postul de antrenor pe care o ia în calcul Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce negocierile cu Loţi Boloni şi Costel Gâlcă au picat.
 
Dioszegi îl consideră pe tehnicianul italian care le-a mai pregătit în Casa Liga 1 pe FC Naţional, Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova o opţiune foarte bună pentru Sepsi.
 
Bergodi a câştigat în cariera sa un singur trofeu, Supercupa României cu Rapid în sezonul 2007/2008.
 
”Am aşteptat să văd ce decizie a luat Loţi Boloni. De joi, cu începere de la ora 10:00, voi demara negocierile cu următorul antrenor.
 
Vom face o listă şi vă pot spune că antrenorul Cristiano Bergodi este în mod sigur pe ea, deoarece noi îl considerăm un tehnician foarte bun.”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei Seps
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele