Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Acţionarul de la CFR rămas fără cuvinte la faza penalty-ului: "Am fost şocat!". VIDEO

Europa League Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

 
Ştefan Gadola, acţionarul minoritar al celor de la CFR Cluj, a rămas efectiv şocat de penalty-ul acordat de francezul Benoit Bastien în minutul 90 al meciului Young Boys - CFR 2-1, care a lăsat campioana României în afara primăverii europene.
 
Conducătorul ardelenilor acceptă că golul marcat de Debeljuh în minutul 84 ar fi putut fi anulat cu ajutorul tehnologiei VAR, inexistentă în Europa League, dar nu înţelege cum arbitrul din Hexagon a putut arăta punctul cu var la faza la care reluările TV au arătat că Bălgrădean a lovit mingea înaintea lui Zesiger:
 
"A fost un şoc dat echipei. Nu înţeleg de ce la acest nivel al competiţiei nu există VAR. Bun, dacă VAR zicea că acolo a fost ofsaid la golul nostru, era corect. Foarte bine. Dacă asta spunea, era ofsaid. 
 
Sunt cu nişte băieţi în casă, am văzut împreună meciul. Am fost şocat când am văzut că dă penalty, eu aşa am fost. Mai şocat am fost când am văzut reluările şi nu am înţeles nimic. Iese pe careul de şase metri şi atinge mingea. Ce vrei să facă?! E o dinamică a unei sărituri, nu poţi să îl menajezi", a spus Ştefan Gadola, imediat după meci, pentru GSP.

Verdict la unison în studioul Look Sport+: "Nu a fost penalty!"

Fostul arbitru Cristi Balaj, dar şi Cristi Dulca, Daniel Stanciu şi Vasile Miriuţă au spus, la unison, că penalty-ul acordat împotriva CFR-ului în minutul 90+3 al meciului decisiv cu Young Boys, pierdut cu 2-1, nu trebuia dat!

"Nu a fost penalty. Această reluare, din spatele porţii, ne ajută faptul că portarul joacă mingea după care doar îl şterge pe atacant. Vorbim despre o jucare a mingii de către portar în mod corect, după care apare un contract întâmplător, o ştergere. Decizia corectă e să laşi jocul să continue, pentru că portarul joacă mingea cu pumnul, apoi apare un contact întâmplător, nu o lovire la nivelul feţei. 
 
Încerc să fiu cât se poate de rece, chiar dacă sunt subiectiv, spun că şi primul gol e precedat de un ofsaid. A fost un ofsaid milimetric. Dacă acolo vorbim despre o greşeală care nu poate fi descoperită decât la VAR şi arbitrul nu a intervenit, la fel trebuia să lase jocul să continue, pentru că vorbim despre o fază neclară la Bălgrădean. Sunt dezamăgit, vorbim despre arbitrii francezi, care sunt la un nivel scăzut. Nu vreau să facem o teorie a conspiraţiei după incidentele petrecute de curând în Franţa. Vorbim despre un arbitraj slab, mediocru, o ţară care are arbitri mediocri", a spus Cristi Balaj, la studioul UEL, de pe Look Sport+.

Cristi Dulca: "Eu zic că nu a fost. Bălgrădean a încercat să respingă mingea, a atins mingea. Nu ştiu cum a interpretat arbitrul, dar cert e că a reuşit să dea penalty şi a eliminat CFR-ul din Europa League. La limită, într-adevăr, nu ştiu dacă asistentul nu i-a comunicat arbitrului, pentru că era pe direcţie".
 
Daniel Stanciu: "Aş înclina să spun că nu a fost penalty. Dacă ne uităm bine, elveţianul poate juca balonul, se îndreaptă spre capul lui. E la limită, dar, părerea mea e că nu a fost penalty! E clar că Bălgrădean atinge primul".
 
Vasile Miriuţă: "Eu zic că nu a fost penalty. Nu dai niciodată. Nici în minutul unu, nici în minutul 90+1!".
 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele