Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Oltenii mai tari pe viscol! FC Botoşani - Universitatea Craiova 0-1. Ouzounidis debutează cu dreptul, graţie unui gol marcat în startul partidei

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19970757/7/cra.jpg

Universitatea Craiova a prins ultimul bilet spre sferturile de finală ale Cupei României, după un succes cu FC Botoşani, scor 1-0. Partida s-a disputat pe un teren extrem de greu, acoperit de zăpadă, iar jucătorii au avut de înfruntat pe lânga asta frigul şi vântul, care a suflat puternic aproape tot timpul.

Unicul gol a venit în startul partidei, în primul minut, Cîmpanu îl lansează excelent pe Andrei Ivan, Florescu intră greşit şi îi pune piedică în careu, iar centralul Bîrsan dictează penalty. Cicâldău transformă, deşi Papp a ghicit colţul. La scurt timp, cei de la Botoşani au protestat vehement, Holzmann este faultat în careu, dar arbitrul nu dictează nimic. La reluare s-a văzut clar că fundaşul moldovenilor a fost doborât.

Actul secund a adus o ameliorare a vremii, dar oltenii au gestionat foarte bine avantajul de pe tabelă, iar Ouzounidis are parte de un debut perfect, într-un scenariu care era greu de anticipat cu o zi înainte.

-----------------------------

FC Botoşani - Universitatea Craiova 0-1 (Cicâldău 3-penalty)

Echipele de start:

FC Botoşani: E. Pap - Braun, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Florescu, Rodriguez - Papa, Ashkovski, D. Croitoru - Fili

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Bic, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu, Ivan, Baiaram

 

Minutul 83: Al-Mawas este şi el avertizat, după ce protestează vehement.

Minutul 75: Încă un cartonaş galben în tabăra celor de la Botoşani. De data aceasta Şeroni este cel avertizat.

Minutul 65: Craiova are şansa de a majora diferenţa. Ivan pătrunde, dar Papp îi ia mingea din picior în ultimul moment.

Minutul 61: Dan Nistor îi ia locul lui Bic. Ouzounidis joacă la conservarea rezultatului.

Minutul 60: Croitoru face o dublă  schimbare. Intră Roman şi Keyta, în locul lui Fili şi Ashkovsi.

Minutul 49: Holtzmann vede primul avertisment al celei de a doua reprize.

Minutul 44: Cicâldău este avertizat, pentru o lovitură asupra lui Fili cu cotul, la marginea careului.

Minutul 27: Rodriguez pătrunde în viteză în banda dreapta, Al-Mawas aşteaptă pasa în careu în poziţie ideală, dar sirianul este servit cu întârziere şi oltenii resping.

Minutul 18: Baiaram primeşte ”galben”, după o intrare întârziată.

Minutul 13: Marius Croitoru face prima schimbare. Îl scoate pe fiul său David, iar în locul acestuia îl trimite pe Al-Mawas.

Minutul 12: Ovidiu Bic vede primul cartonaş galben al partidei.

Minutul 9: Eroare majoră de arbitraj! Holzmann este faultat în careu, dar arbitrul nu dictează nimic. La reluare s-a văzut clar că fundaşul moldovenilor a fost doborât.

Minutul 1: Cîmpanu îl lansează excelent pe Andrei Ivan, Florescu intră greşit şi îi pune piedică în careu, iar centralul Bîrsan dictează penalty. Cicâldău transformă, deşi Papp a ghicit colţul.

----------------------------------------

Universitatea Craiova începe o nouă etapă sub comanda lui Marinos Ouzounidis (52 de ani), primul antrenor grec din istoria campionatului României. Acesta va debuta în Cupa României, contra celor de la FC Botoşani, în direct pe Look Sport+.

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor a avut un mesaj ”special” de bun venit pentru elen, care va debuta joi seara pe banca formaţiei din Bănie.

"Mi-aş fi dorit alt adversar, asta pot să spun sigur. Mi-aş fi dorit un adversar mai facil. Ştiu că trebuie să mă aştept la o echipă Craiova dornică să se califice mai departe. În rest, nu cred că poate schimba un antrenor foarte multe într-un timp atât de scurt.

"Are în CV echipe mari, are participări în cupele europene, ceea ce spune multe despre nivelul lui. Eu îi urez bun venit în România şi să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul. Singura problemă majoră este starea gazonului, pentru că la noi aici a nins foarte mult în ultima săptămână şi ne-a dat peste cap puţin", a declarat Marius Croitoru, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele