Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Acuzaţii grave din Bundesliga către politicienii germani

Bundesliga Publicat pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20537386/1/bundesliga.jpg

Preşedintele clubului Union Berlin, Dirk Zingler, acuză, miercuri, în cotidianul Sport Bild, că politicienii au decis să impună un număr limitat de fani şi meciuri fără spectatori în fotbalul profesionist nu din motive de sănătate, ci pentru că vor să arate alegătorilor că "sunt activi împotriva pandemiei".

Potrivit acestuia, politicienii "au prins obiceiul de a folosi forţa fotbalului pentru a-şi transmite propriile idei, propriile obiective politice în mass-media [...] pe principiul <Trebuie să facem ceva vizibil>".

"Evident, stadioanele de fotbal sunt o ţintă naturală, pentru că fotbalul are o acoperire largă. Dar a desemna tribunele drept locuri de contaminare nu este corect.", a mai spus oficialul.

Pentru Dirk Zingler, riscul de infectare pe stadioane este ”foarte scăzut” pentru că spectatorii se află în aer liber, iar dintre ei intră pe arene doar persoane vaccinate sau trecute prin boală, testate şi care poartă mască.

"Golim stadioanele şi trimitem oamenii înapoi la casele lor sau în baruri, unde se adună să urmărească meciurile”,a mai spus preşedintele de la Union Berlin.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele