Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Acuzaţii grave din Bundesliga către politicienii germani

Bundesliga Publicat pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20537386/1/bundesliga.jpg

Preşedintele clubului Union Berlin, Dirk Zingler, acuză, miercuri, în cotidianul Sport Bild, că politicienii au decis să impună un număr limitat de fani şi meciuri fără spectatori în fotbalul profesionist nu din motive de sănătate, ci pentru că vor să arate alegătorilor că "sunt activi împotriva pandemiei".

Potrivit acestuia, politicienii "au prins obiceiul de a folosi forţa fotbalului pentru a-şi transmite propriile idei, propriile obiective politice în mass-media [...] pe principiul <Trebuie să facem ceva vizibil>".

"Evident, stadioanele de fotbal sunt o ţintă naturală, pentru că fotbalul are o acoperire largă. Dar a desemna tribunele drept locuri de contaminare nu este corect.", a mai spus oficialul.

Pentru Dirk Zingler, riscul de infectare pe stadioane este ”foarte scăzut” pentru că spectatorii se află în aer liber, iar dintre ei intră pe arene doar persoane vaccinate sau trecute prin boală, testate şi care poartă mască.

"Golim stadioanele şi trimitem oamenii înapoi la casele lor sau în baruri, unde se adună să urmărească meciurile”,a mai spus preşedintele de la Union Berlin.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele