Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Adversarele campioanei României, U BT Cluj-Napoca, în grupa G a Basketball Champions League

Baschet Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20399259/1/petrica.jpg

Campioana României la baschet masculin va debuta în grupa G a Basketball Champions League în 6 octombrie, pe teren propriu, cu formaţia Darussafaka Istanbul. Clujenii joacă în premieră în faza grupelor.

U BT Cluj-Napoca a obţinut calificarea vineri seară, la turneul preliminar din Grecia, pe care l-a încheiat cu trei victorii: 106-97 cu Vilpas Vikings, 84-74 cu Peristeri BC şi 77-64 cu Fribourg Olympic.

Conform tragerii la sorţi din vară, câştigătoarea acestui turneu a fost repartizată în grupa G, cu formaţiile Darussafaka Istanbul, Happy Casa Brindisi şi Hapoel Holon.

Primul meci va avea loc în 6 octombrie, în BT Arena, cu Darussafaka Istanbul.

U BT Cluj a participat pentru a patra oară în preliminariile BCL, începând din 2016, şi este prima dată când atinge faza grupelor. O singură echipă românească a mai ajuns în grupele BCL, CSM Oradea, în stagiunea 2016-2017, însă fără a trece mai departe.

CSM Oradea va juca în această stagiune în grupa H a FIBA Europe Cup, iar în aceeaşi competiţie joacă în preliminarii CSO Voluntari, câştigătoarea Cupei României, primul meci cu Benfica.

În plan intern, urmează Supercupa României, între U BT Cluj-Napoca şi CSO Voluntari, în 22 septembrie, Cupa României (primul tur, între 24-28 septembrie), iar Liga Naţională va debuta în 2 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele