Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Alertă în Europa League! Staful tehnic al echipei FC Brugges şi trei jucători, infectaţi cu Covid-19. Ei nu vor merge la Kiev pentru meciul cu Dinamo

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19983853/1/bruge.jpg

Staful tehnic al echipei FC Brugges şi trei jucători sunt infectaţi cu Covid-19 şi nu vor merge la Kiev pentru meciul cu Dinamo din Liga Europa.

Printre cei infectaţi se află şi antrenorul Philippe Clement.

"Toţi jucătorii şi membrii stafului sunt în carantină. Rik De Mil, antrenorul echipei de tineret şi secundul său Tim Smolders, vor merge la Kiev",  a anunţat FC Brugges.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele