ALIN MINTEUAN, OPTIMIST ȘI DUPĂ INTERDICȚIA PRIMITĂ DE CFR CLUJ LA TRANSFERURI. „AVEM UN LOT VALOROS ȘI DESTUL DE NUMEROS, NU E NICIO PROBLEMĂ” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

ALIN MINTEUAN, OPTIMIST ȘI DUPĂ INTERDICȚIA PRIMITĂ DE CFR CLUJ LA TRANSFERURI. „AVEM UN LOT VALOROS ȘI DESTUL DE NUMEROS, NU E NICIO PROBLEMĂ”

CFR Cluj s-a impus clar la Voluntari, 4-0, și termină pe primul loc sezonul de toamnă. Chiar și așa, campionii au bătăi de cap, după ce echipa din Gruia a primit interdicție la transferuri. Secundul lui Dan Petrescu, Alin Minteuan, spune că CFR Cluj se poate descurca și în aceste condiții.

„Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă. Este o problemă administrativă şi-i lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se ştie nimic concret. Probabil sunt simple speculaţii deocamdată, mai e şi acea decizie, care va veni de la TAS, aşa că vom vedea ce va fi în continuare” a spus Minteuan, la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul a explicat și motivele pentru care Dan Petrescu nu a mai ajuns azi să dea interviu. „Am înțeles că trebuie să plece mai repede și de aceea nu a venit la interviu. Va da o masă de ziua lui, vom merge acum acolo”, a adăugat Minteuan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine