Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

An excelent pentru canotajul românesc. ”Cu toţii ne dorim medalii şi la JO de la Paris”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 11 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20425951/1/canotaj.jpg

Preşedintele FR Canotaj, Elisabeta Lipă, a transmis un mesaj, luni, în care subliniază bilanţul sportivilor canotori în acest sezon competiţional, încheiat cu 30 de medalii, din care trei olimpice. ”Au mai rămas 34 de luni până la Jocurile Olimpice de la Paris, iar după aproape trei luni de vacanţă binemeritată, antrenamentele sportivilor trebuie să reînceapă”, a comentat Lipă.

”Am ajuns la un nou final de sezon competiţional. Un sezon plin de reuşite şi performanţă la nivel înalt. Încheiem anul 2021 cu 3 medalii olimpice (1 medalie de aur şi 2 de argint), 6 medalii la Europenele de seniori (2 medalii de aur şi 4 de argint), 16 medalii la Europenele de tineret şi juniori (10 medalii de aur şi 6 de argint) şi 5 medalii la Mondialele de tineret şi juniori (3 medalii de aur şi 2 de bronz). Un total de 30 de medalii: 16 medalii de aur, 12 medalii de argint şi 2 medalii de bronz. FR Canotaj a adus din nou României rezultate extraordinare, iar asta mă face să fiu mândră de tot ce am construit împreună. Am demonstrat că se poate!”, a transmis Lipă în mesajul său.

Preşedintele FRC a adus mulţumiri sportivilor şi antrenorilor, dar şi sponsorilor şi partenerilor forului, alături de MTS şi COSR pentru sprijinul oferit, iar către cele două instituţii a transmis şi o rugăminte: ”Îi rog să ne fie alături în continuare, să dea dovadă de seriozitate atunci când vine vorba despre finanţare pentru că sportivii merită susţinuţi!”.

Elisabeta Lipă este cu gândul deja la Jocurile Olimpice din 2024, la Paris.

”Au mai rămas 34 de luni până la Jocurile Olimpice de la Paris, iar după aproape 3 luni de vacanţă binemeritată, antrenamentele sportivilor trebuie să reînceapă. Aceştia trebuie susţinuţi constant, iar noi am demonstrat că doar prin muncă consecventă putem obţine rezultate! Cu toţii ne dorim medalii şi la JO de la Paris, însă doar dacă există voinţă la nivel decizional se poate face totul pentru a se asigura astfel continuitatea pregătirii sportivilor în perioada imediat următoare”, a mai spus preşedintele FR Canotaj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele