Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Andre Schurrle se retrage din fotbal la 29 de ani: "Nu mai am nevoie de aplauze!"

Bundesliga Publicat pe 17 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19424093/1/as.jpg

 
Andre Schurrle a oferit una dintre marile surprize ale sezonului 2019-2020 în fotbalul mondial: la doar 29 de ani, campionul mondial cu Germania, în 2014, şi-a anunţat retragerea din fotbal!
 
Deşi mai avea un an din contractul cu Borussia Dortmund, Schurrle a ales să întrerupă înţelegerea şi să pună capăt carierei de fotbalist: "Mă gândeam de mai mult timp la această decizie. Nu mai am nevoie de aplauze. Mă uit în spate şi văd că a fost o vreme cu multe suişuri şi coborâşuri, dar şi o experienţă de valoare, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan personal. Vreau să le mulţumesc şefilor Borussiei, fanilor şi le doresc tot ce e mai bun în viitor", a declarat Schurrle, care nu s-a ferit să critice actuala lume a fotbalului: "E o afacere. Trebuie să joci un rol pentru a avea succes în acest business, altfel îţi vei pierde jobul şi nu vei mai primi altul. Doar performanţele de pe teren contează!".
 
Campion mondial cu Germania în 2014, Schurrle a câştigat titlul în Premier League, cu Chelsea, dar şi Cupa Ligii Angliei, tot cu Chelsea, şi două Cupe ale Germaniei, una cu Dortmund şi una cu VFL Wolfsburg. În momentul retragerii, mijlocaşul ofensiv cu 57 de selecţii şi 22 de goluri în naţionala Germaniei avea oferte din China şi Turcia, dar a preferat retragerea în glorie, la doar şase ani de la momentul în care pasa decisiv pentru Mario Gotze în finala mondială câştigată de Panzere, 1-0 cu Argentina.
 
Mainz, Bayer Leverkusen, Chelsea, Wolfsburg, Dortmund, Fulham şi Spartak Moscova sunt echipele din cariera lui Andre Schurrle.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele