Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

VIDEO | Arbitrajul bată-l vina! FC Argeş – Astra 1-0. Unicul gol a venit dintr-un penalty extrem de controversat

Superliga Publicat pe 16 oct 2020
mail-share icon Email

FC Argeş a obţinut prima victorie în Casa Liga 1 de la promovare, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, scor 1-0. Unicul gol a venit dintr-un penalty dictat greşit de centralul Marius Avram, care a fost transformat de Şerban.

Piteştenii au dominat prima repriză, fără însă a se lipi de gol. Actul secund a fost mai echilibrat, au lipsit ocaziile clare, iar echilibrul s-a rupt, atunci când arbitrul a arătat punctul cu var, la un contact inexistent în careu care i-a avut în prim plan pe Malele şi Găman.

------------------------------

FC Argeş - Astra 1-0 (Şerban 68-penalty)

Echipe de start:

FC Argeş (4-3-3): 33. G. Micle - 2. Tofan, 14. Leca, 32. Deslandes, 30. Muşat - 4. D. Meza Colli, 19. Prepeliţă, 8. Şerban - 17. R. Grecu, 28. Malele, 15. Blejdea
Rezerve: 1. Greab, 10. Năstăsie, 5, Turda, 18. Ndiaye, 24. Marakis, 89. Honciu, 9. A. Popa, 11. Drăghici, 16. G. Matei

Astra (4-3-3): 1. Lazar - 20. D. Bruno, 4. Graovac, 5. Dima, 3. Radunovici - 7. Canadjija, 21. Crepulja, 77. Stahl - 10. Budescu, 11. V. Gheorghe, 43. M. Montini
Rezerve: 12. M. Popa , 25. V. Găman, 30. Wuthrichi, 80. Merloi, 92. Riza, 27. R. Moise, 96. Balaure

 

Minutul 90+4: Fluier final! FC Argeş se impune cu 1-0.

Minutul 90+3: Schimbare la trecerea timpului făcută de FC Argeş. Iese Malele şi intră Turda.

Minutul 90+1: Romario Moise trimite o bombă de la 20 de metri pe centrul porţii, dar portarul Micle este la post şi respinge în corner.

Minutul 87: O nouă schimbare la FC Argeş. Iese Prepeliţă şi intră Honciu.

Minutul 85: Ionuţ Moşteanu face o nouă schimbare. Îl scoate pe Grecu şi îl introduce pe Matei.

Minutul 82: Montini primeşte o minge din apropierea careului mic, italianul face o preluare bună la meciul de debut pentru giurgiuveni, dar trimite mult pe lângă poartă.

Minutul 79: FC Argeş are o şansă mare de a marca. Mediop este blocat în ultimul moment de Radunovic.

Minutul 75: Budescu execută excelent o lovitură liberă, Găman reia cu capul, dar portarul Micle are un reflex excelent şi respine în corner.

Minutul 74: O nouă decizie bizară a lui Marius Avram. Ndiaye primeşte cartonaş galben, pentru un fault foarte uşor la Balaure.

Minutul 72: Budescu execută o lovitură liberă de pe partea stângă. Piteştenii se încurcă în minge, Deslandes reuşeşte să respingă în corner.

Minutul 68: GOL FC ARGEŞ! Şerban transformă fără probleme!

Minutul 68: Malele este împins în careu de Găman, iar Marius Avram arată punctul cu var. La reluare s-a văzut că fundaşul Astrei nu l-a incomodat pe fotbalistul piteştean.

Minutul 59: Încă o schimbare la Astra. Stahl este înlocuit cu Balaure.

Minutul 53: Canadija primeşte cartonaş galben, pentru un fault la Grecu.

Minutul 50: Graovac nu se simte bine şi este schimbat cu Valerică Găman.

Minutul 46: Mediop intră în locul lui Blejdea.

Minutul 45: Pauză la Piteşti! Deşi nu s-a marcat au fost foarte multe faze interesante, mai ales în prima parte.

Minutul 36: Primul cartonaş galben al partidei îl vede Tofan, care îl împinge pe Valentin Gheorghe.

Minutul 33: Acelaşi Tofan loveşte foarte bine mingea, care se duce puţin pe lângă poarta lui Lazăr, care îşi ceartă coechipierii că nu l-ar marcat pe fotbalistul piteştean.

Minutul 29: Tofan trimite periculos pe bara a doua, dar Lazar iese şi prinde fără emoţii.

Minutul 21: Gheorghe trimite o minge din unghi, care este respinsă cu emoţii de portarul piteştean.

Minutul 15: Crepulja ia o fază pe cont propriu şi trage pe culoar de la 20 de metri. Mingea expediată cu interiorul în forţă se duce puţin pe lângă poarta lui Micle.

Minutul 12: Astra demarează un contraatac excelent, după un corner al celor de la FC Argeş. Stahl pătrunde în viteză şi trimite o minge în careu care ajunge la Montini, care ratează complet execuţia.

Minutul 10: Muşat execută o lovituă de colţ, Leca se demarcă şi zguduie bara porţii lui Lazar, care era depăşit de situaţie.

Minutul 4: Fază bună a celor de la FC Argeş. Blejdea primeşte o pasă excelentă de la Şerban în careu, dar ezită să şuteze, iar Crepulja îl blochează în ultimul moment şi trimite balonul în corner.

Minutul 1: Centralul Marius Avram dă fluierul de start al partidei!
 

----------------------------------------------------------

După dezamăgirea de la naţională, fotbalul din Liga 1 revine în acest weekend. Noul antrenor al Argeşului debutează într-un meci cu Astra, vineri seară, de la 21:00 pe Look Sport.

Ionuţ Badea a fost dat afară de la FC Argeş după startul prost de sezon. Secundul Ionuţ Moşteanu a fost promovat, iar acesta va debuta într-un meci cu Astra. Amândouă echipele sunt disperate după victorie. E derby-ul ultimelor două clasate, singurele formaţii fără succes din acest sezon. Meciul dintre FC Argeş şi Astra va fi vineri, de la ora 21:00

“Nu sunt un magician, dar am schimbat anumite lucruri, pe care speram a le vedeti pe teren. Nu imi place s av foarte mult, oglinda mea si oglinda antrneorului va fi echipa”, spune Moşteanu.

Dinamo - Craiova, duminică, de la 21:30, pe Look Sport+

Derby-ul etapei se va juca duminică, pe Arena Naţională. Dinamo e pe loc de baraj în Liga 1 şi vrea să scape de-acolo cu o victorie în faţa Craiovei. Oltenii sunt lideri în Liga 1 şi vin în formă mare la Bucureşti. Vor să-i facă un cadou şi lui Bergodi. Italianul şi-a sărbătorit la antrenament ziua de naştere.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele