Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Arnautovic a răspuns acuzaţiilor de rasism, după meciul Austria - Macedonia de Nord, pe Arena Naţională. "Vreau să-mi prezint scuzele"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20245275/1/arnautovic.jpg

Marko Arnautovic a reacţionat neaşteptat după ce a înscris pentru Austria în meciul cu Macedonia de Nord, în grupa C de la EURO 2020. Atacantul austriac a gesticulat către un adversar, Ezgjan Alioski, fiind acuzat de rasism de către o parte a presei. Arnautovic a reacţionat şi a publicat un mesaj pe Instagram în care îşi cere scuze pentru gesturile sale.

Duminică, Arnautovic a fost introdus pe teren în minutul 59 al meciului Austria – Macedonia de Nord, scor 3-1 pe Arena Naţională, şi a înscris în minutul 89. Austria a reuşit prima victorie la un Campionat European.

După ce a înscris, Arnautovic a strigat şi a gesticulat nervos în direcţia adversarilor, iar căpitanul Austriei, David Alaba, a intervenit şi i-a pus mâna la gură atacantului. Marca şi alte publicaţii importante din Europa au scris că gestul lui Arnautovic este rasist, întrucât se referă la simbolul ‘white power’. Conform altor surse, Arnautovic doar şi-a manifestat frustrarea pentru faptul că a fost rezervă.

"Au existat câteva cuvinte dure, ieri, în tensiunea meciului, iar pentru acestea vreau să-mi prezint scuzele, mai ales prietenilor mei din Macedonia de Nord şi Albania. Vreau să spun un lucru foarte clar: NU SUNT RASIST! Am prieteni în aproape toate ţările şi susţin diversitatea. Cine mă cunoaşte este conştient de acest lucru", a scris Arnautovic, pe Instagram.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele