Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Athletic Bilbao - Barcelona, 2-3. Catalanii au tremurat la finalul jocului. Messi a reuşit o ”dublă”, iar Pedri a fost ”la înălţime”

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19854012/1/bar-bil.jpg

Barcelona a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2, formaţia Athletic Bilbao, într-un meci restanţă din etapa a doua a campionatului Spaniei.

Lionel Messi a marcat de două ori, în minutele 38 şi 62, şi Pedri o dată în minutul 14.

Pentru Bilbao au înscris Inaki Williams 3' şi Iker Munian 90'.

În clasament, FC Barcelona ocupă locul 3, la cinci puncte de ocupanta poziţiei secunde Real Madrid şi la şapte de lidera Atletico Madrid, care are şi două meciuri mai puţine decât cele două urmăritoare ale sale.

Athletic Bilbao - Barcelona 2-3 (Williams 3, Muniain 90 / Pedri 14, Messi 38, 62)

Min. 93: Arbitrul fluieră finalul partidei. Barcelona învinge în deplasare, scor 2-3, pe Athletic Bilbao şi urcă pe locul 3 în La Liga. 

Min. 90: GOOOOL Bilbao! Muniain reduce din diferenţă pentru basci, iar Barcelona tremură serios pe finalul meciului, deşi partida părea rezolvată.

Min. 62: GOOOOL Barcelona! Messi reuşeşte dubla şi o aduce mult mai aproape de victorie pe Barcelona. Şutul său a izbit necruţător şi transversala, după care mingea a intrat în poartă. Pasa a venit de la Griezmann. 

Min. 38: GOOOOL Barcelona! Messi îşi aduce echipa în avantaj, după un schimb de pase elegant cu Messi. Bilbao a fost din nou surprinsă uşor. 

Min. 14: GOOOOL Barcelona! Pedri aduce egalarea pentru catalani, reluând cu capul o minge din mijlocul careului recentrată de De Jong. Apărarea gazdelor a fost prinsă total pe picior greşit.

Min. 3: GOOOOL Bilbao! Inaki Williams deschide scorul pentru basci, după ce l-a driblat pe Lenglet şi a trimis la colţul lung pe lângă ter Stegen. 

Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19854012/3/echipe-barca-atletico.png

Miercuri, La Liga programează un duel spectaculos în Ţara Bascilor. Gazdele de la Athletic Bilbao primesc vizita celor de la FC Barcelona. Toată acţiunea este de la ora 22:00, în direct pe Look Sport.

Catalanii nu impresionează ca joc, dar au început anul foarte bine. Pe de ianuarie au trecut de Huesca în deplasare, cu scorul de 1-0. În cazul unui succes contra celor de la Athletic, Barcelona are şansa de a urca pe locul al treilea în campionat, în detrimentul celor de la Real Sociedad. Gazdele ocupă un confortabil loc 9 în clasament, departe de zona retrogradării, dar şi de locurile de cupe europene.

Surpriza lui Ronald Koeman

Lionel Messi va fi ajutat în compartimentul ofensiv de Miralem Pjanic, fotbalistul transferat de la Juventus Torino. Tehnicianul Barcei l-a preferat în detrimentul experimentatului Sergio Busquets.

Echipele probabile:
Athletic Bilbao: Simon; Capa, Nunez, Martinez, Berchiche; Berenguer, Vesga, Garcia, Muniain; Williams, Villalibre
Barcelona: Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Alba; Pedro, Pjanic, De Jong; Messi, Griezmann, Dembele

Au schimbat antrenorul înainte de meci

Marcelino García Toral (55 de ani) este noul antrenor al celor de la Athletic Bilbao. Acesta este succesorul lui Gaizka Garitano, demis după o serie de rezultate care nu au fost pe placul conducerii.

Garcia Toral este un nume cu vechime în La Liga. El a mai pregătit FC Sevilla, Valencia şi Villarreal, înainte de a accepta oferta lui Bilbao. Debutul se anunţă unul foarte complicat, miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport, contra celor de la FC Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele