Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Barcelona îşi ia adio de la Xavi. Fostul star al catalanilor şi-a prelungit contractul cu Al Sadd

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20183179/1/xavi.jpg

Antrenor al clubului Al Sadd din Qatar din 2019, fostul mijlocaş al FC Barcelona Xavi Hernandez şi-a prelungit cu două sezoane contractul, până în 2023.

Presa a scris că are o clauză de eliberare dacă Barcelona îl doreşte pe banca echipei catalene, ca în contractul anterior, însă Xavi a negat.

"Acest lucru este incorect. Am un contract pe doi ani cu Al-Sadd şi respect acest contract şi respect şi metodele oficiale de negociere între toate părţile", a spus tehnicianul de 51 de ani, potrivit marca.com.

Ca jucător, Xavi şi-a petrecut aproape toată cariera la Barcelona, club la care a fost format. El a plecat în 2015 la Al Sadd şi a mai jucat până în 2019, când a devenit antrenorul echipei din Doha.

În ultimii ani, când apar discuţii privind înlocuirea antrenorului FC Barcelona, cum este acum cazul cu Ronald Koeman, numele lui Xavi apare în fruntea listei de tehnicieni care să preia echipa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele