Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a sărit din nou ”la gâtul” lui Cristi Bălgrădean. Ce i-a reproşat

Fotbal Internațional Publicat pe 13 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19360435/1/captura-becali-20.png

Gigi Becali l-a atacat din nou pe Cristi Bălgrădean, pentru că a semant în mare secret cu CFR Cluj. Patronul FCSB-ului îl acuză că în ultimele meciuri, nu a mai oferit acelaşi randament şi că nu şi-a mai dat interesul pentru echipă.

Bălgrădean, după ce a intrat în poartă şi a scăpat mingea, ce pretenţii să mai ai? Adică el semnează cu CFR-ul, se duce şi apără în poartă la secret, hoţeşte, fără să spună nimic, şi tot el vine? Eu am făcut-o pe faţă,  mi-a permis legea. El a apărat la mişto şi a scăpat mingea în poartă, semnând cu CFR, e mult mai grav”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj din postura fotbalistului aflat în ultimele 6 luni de contract. Becali şi vestiarul FCSB-ului s-au supărat pe el pentru că s-a transferat fără să spună. Ultimele meciuri au fost cu semnul întrebării pentru el, după cum spune Becali. Omul de afaceri crede că portarul nu a mai fost dedicat după ce şi-a stabilit viitorul, începând cu sezonul următor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri