Ultima oră
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală

Becali are concurenţă din Casa Liga 1 pentru Ondrasek: Sepsi a intrat pe fir!

Liga I Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20252387/1/bec.jpg


FCSB are concurenţă din Casa Liga 1 pentru transferul lui Zdenek Ondrasek (32 de ani), vârf pentru care se luptă, deja, cu polonezii de la Wisla Cracovia.
 
Conform ProSport, care citează surse autorizate din presa din Cehia, Sepsi OSK ar fi intrat pe fir şi s-ar fi arătat interesată de serviciile atacantului căruia Gigi Becali îi pregăteşte un salariu de 10.000 de euro lunar şi cu care se află în negocieri avansate.
 
Sezonul trecut, Zdenek Ondrasek a marcat pentru Viktoria Plezen opt goluri în 38 de apariţii, în toate competiţiile. Vârful de 1,86 metri are şi o pasă de gol dată în stagiunea precedentă.
 
Ondrasek a marcat două goluri în şapte selecţii pentru naţionala Cehiei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 750.000 de euro.
 
Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia şi FC Dallas sunt alte formaţii din CV-ul lui Zdenek Ondrasek, pe lângă Viktoria Plezen.

Plăteşte Becali "factura" pentru cazul Vukusic?

Nu este primul moment în care clubul patronat de Laszlo Dioszegi şi cel finanţat de Gigi Becali se află într-un "conflict" pe piaţa transferurilor. În iarna lui 2021, Ante Vukusic a fost foarte aproape de Sepsi, ba chiar covăsnenii îi cumpăraseră bilete de avion pentru România, dar, la insistenţele lui MM Stoica, vicecampioana a intrat rapid pe fir şi l-a deturnat pe sloven din drumul către echipa lui Leo Grozavu. O mutare neinspirată pentru ambele părţi, deoarece Vukusic nu a reuşit să se impună sub comanda lui Toni Petrea şi, după aproximativ 100 de minute, a fost trecut de Becali pe linie moartă, înainte ca angajamentul să-i fie reziliat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele