Ultima oră
LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 1-0. Manchester City, în avantaj la Porto LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 1-0. Manchester City, în avantaj la Porto
OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi OFICIAL | Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu, au renunţat la posturi şi colaboratorii săi
Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv
BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona! BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona!
Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19 Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19
Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita” Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita”

Becali vrea schimbarea antrenorului, dar nu la FCSB, ci la naţionala României. Hagi, omul potrivit

FCSB Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19517253/1/becali.jpg

Gigi Becali vrea să se schimbe antrenorul la naţională, iar în locul finului Mirel Rădoi îl vede pe Gică Hagi. Omul cu banii de la FCSB nu crede că există o variantă mai bună pentru postul de selecţioner în momentul de faţă. Pentru a doua oară în decurs de câteva zile, Becali l-a certat pe Rădoi pentru faptul că nu i-a selecţionat pe Man, Tănase şi Coman.

Părerea mea e că Gică e cel mai bun antrenor. Acum e generaţia pe care a crescut-o el: Man, Tănase, Coman, Nedelcu. Când e Gică pe margine, ălora le sfârâie picioarele la echipa naţională”, a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Considerat de mulţi omul potrivit să preia banca tehnică a naţionalei României, Gică Hagi (55 de ani) a fost întrebat direct dacă-şi doreşte postul de selecţioner. Nu a dat un răspuns clar, dar a lăsat de înţeles că iniţiativa ar trebui să vină şi dinspre federali.

Imediat după ratarea EURO, Hagi s-a transformat în portavocea care vrea schimbarea totală la echipa naţională, iar concluzia generală ar fi că Regele, liber de contract, ar fi interesat să stea în capul proiectului care să aducă, în sfârşit, restartul aşteptat în fotbalul românesc.

Zvonurile dinspre tabăra lui Rădoi vorbesc despre o dorinţă a acutalului selecţioner de a renunţa la post, iar Hagi spune, printre cuvinte, că mingea s-ar afla în terenul lui Răzvan Burleanu: "Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?", a răspuns Hagi, pentru as.ro, când a fost întrebat dacă ar putea deveni selecţionerul naţionalei României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele