Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Belarus şi Nicaragua, singurele tărâmuri active ale fotbalului. Se mai joacă câte puţin şi din alte discipline

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19319774/2/belarus.jpg

Sportul a luat o pauză pe perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de Coronavirus. Totuşi, deşi sunt afectate de acest virus, în câteva ţării se practică joacă. Vă prezentăm o scurtă analiză a evenimentelor disputate în cursul zilei de ieri.

Fotbal cu spectatori în vremuri tulburi

Campionatul din Belarus se dispută normal, iar ieri s-au disputat ultimele partide ale etapei cu numărul doi. Surprinzător este faptul că BATE Borisov, echipa care domină de ani buni fotbalul local are 0 puncte acumulate, fiind pe locul 14, poziţie ce duce la barajul pentru menţinerea în primul eşalon, fiind la egalitate cu echipele ce se află la retrogradare, diferenţa fiind făcută doar de golaveraj.

Liderul oarecum surprinzător este FC Minsk, cu maximum de puncte după disputarea primelor două runde.

Un alt campionat care sfidează vremurile este cel din Nicaragua, care şi-a disputat etapa cu numarul 12. Cine a vrut să vadă goluri s-a putut uita la partida dintre Ferretti şi Chinandega, scor 7-0.

Campionatul din Nicaragua este singa competiţie de fotbal profesionist din America de Nord care se mai dispută în prezent. Lider este Managua FC cu 28 puncte, cu doua mai multe decat Esteli.

Porţie mică de baschet, hochei şi tenis de masă

Fotbalul nu e singurul care s-a mai jucat ieri. Iubitorii sportului au putut urmari meciuri din prima ligă a campionatului din Taiwan si Tadjikistan.

La hochei se mai joacă partide doar în Belarus, în timp ce în Cehia, Rusia şi Ucraina au loc turnee de tenis de masă destinate exclusiv intern.

articol scris de Daian Cutu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri