Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

Belarus şi Nicaragua, singurele tărâmuri active ale fotbalului. Se mai joacă câte puţin şi din alte discipline

Fotbal Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19319774/2/belarus.jpg

Sportul a luat o pauză pe perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de Coronavirus. Totuşi, deşi sunt afectate de acest virus, în câteva ţării se practică joacă. Vă prezentăm o scurtă analiză a evenimentelor disputate în cursul zilei de ieri.

Fotbal cu spectatori în vremuri tulburi

Campionatul din Belarus se dispută normal, iar ieri s-au disputat ultimele partide ale etapei cu numărul doi. Surprinzător este faptul că BATE Borisov, echipa care domină de ani buni fotbalul local are 0 puncte acumulate, fiind pe locul 14, poziţie ce duce la barajul pentru menţinerea în primul eşalon, fiind la egalitate cu echipele ce se află la retrogradare, diferenţa fiind făcută doar de golaveraj.

Liderul oarecum surprinzător este FC Minsk, cu maximum de puncte după disputarea primelor două runde.

Un alt campionat care sfidează vremurile este cel din Nicaragua, care şi-a disputat etapa cu numarul 12. Cine a vrut să vadă goluri s-a putut uita la partida dintre Ferretti şi Chinandega, scor 7-0.

Campionatul din Nicaragua este singa competiţie de fotbal profesionist din America de Nord care se mai dispută în prezent. Lider este Managua FC cu 28 puncte, cu doua mai multe decat Esteli.

Porţie mică de baschet, hochei şi tenis de masă

Fotbalul nu e singurul care s-a mai jucat ieri. Iubitorii sportului au putut urmari meciuri din prima ligă a campionatului din Taiwan si Tadjikistan.

La hochei se mai joacă partide doar în Belarus, în timp ce în Cehia, Rusia şi Ucraina au loc turnee de tenis de masă destinate exclusiv intern.

articol scris de Daian Cutu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele