Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Beşiktaş e oficial campioana Turciei! „Vulturii” au cucerit titlul la mustaţă în dauna lui Galatasaray după o etapă cu meciuri absolut dramatice

Superlig Publicat pe 15 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20191912/1/besiktas.jpg
Beşiktaş a câştigat dramatic titlul în Turcia, după ce a învins în deplasare pe Goztepe, cu scorul de 2-1. Pentru „vulturi” a contat faptul că au fost mai buni în meciurile directe cu Galatasaray (2-0 şi 1-3), pentru că la final cele două echipe au avut acelaşi număr de puncte, 84. În plus, Beşiktaş a avut şi golaveraj mai bun.
 
Etapă nebună în Turcia! Înaintea rundei decisive, trei echipe păstrau şanse pentru titlu. Cei trei granzi din Istanbul, Beşiktaş, Galatasaray şi Fenerbahce visau frumos, însă îi aşteptau meciuri complicate. Lider înaintea acestei runde, Beşiktaş avea 81 şi de puncte şi o întâlnea pe Goztepe, în deplasare, iar echipa de pe poziţia secundă, Galatasaray, tot 81 de puncte, o înfrunta pe Yeni Malatyaspor, pe teren propriu.
 
În sfârşit, Fenerbahce (79 de puncte) avea şi cel mai complicat joc, cu Kayserispor, iar simpla victorie nu-i garanta titlul, ci avea nevoie şi ca celelalte două mari rivale, Beşiktaş şi Galatasaray să se împiedice. 
 
La pauză, Galatasaray era condusă pe teren propriu, 0-1, iar Fenerbahce în deplasare, cu acelaşi scor. Beşiktaş, egală pe în deplasare cu Goztepe, era campioană.
 
În repriza secundă, Galatasaray a reuşit să răstoarne situaţia şi s-a impus cu 3-1, iar Fenerbahce a egalat şi chiar s-a impus în final cu 2-1. Însă şi Beşiktaş a punctat decisiv pe terenul lui Goztepe şi s-a impus cu 2-1 la final, rezultat care o face campioană.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele