BOGDAN MARA PROMITE CĂ CFR CLUJ VA AVEA ATITUDINE PE „OLIMPICO”. CE CREDE CĂ LE-AR MAI TREBUI CLUJENILOR CA SĂ OBȚINĂ UN REZULTAT POZITIV CU LAZIO - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

BOGDAN MARA PROMITE CĂ CFR CLUJ VA AVEA ATITUDINE PE „OLIMPICO”. CE CREDE CĂ LE-AR MAI TREBUI CLUJENILOR CA SĂ OBȚINĂ UN REZULTAT POZITIV CU LAZIO

CFR Cluj se poate califica în această seară în primăvara europeană. Cu un rezultat de egalitate pe „Olimpico”, ardelenii ar trece de faza grupelor Europa League. Directorul sportiv Bogdan Mara atrage însă atenția că meciul este unul extrem de dificil.

„Ne dorim din tot sufletul să facem un meci mare, să obținem punct sau puncte. Asta deși suntem conștienți că vom avea un meci extrem de dificil, împotriva unei rivale care își joacă ultima șansă de a rămâne în cursa calificării. Ei vor juca pe teren propriu, o să aibă în spate fanii lor, care se știe că sunt fanatici și îi vor susține pe toată durata meciului. Ei vin și după înfrângerea pe care le-am administrat-o la Cluj și sunt convins că vor trimite în teren cea mai garnitură”, a declarat Mara pentru Look Plus.

Oficialul clujenilor consideră că CFR are nevoie de șansă, mai presus de orice, pentru a obține un rezultat pozitiv. „Nu ne va fi ușor, cred că avem nevoie de foarte, foarte multe ingrediente, pe lângă ceea ce Dan va pregăti. Dan va pregăti meciul foarte bine și le va spune băieților tot ce trebuie să știe din punct de vedere tehnico- tactic. Sunt convins că băieții vor avea atitudine și determinare, dar cred că avem nevoie și de mai mult. Avem nevoie și de puțin noroc, de puțină șansă, ca să obținem un rezultat mare. Dar de fiecare dată am pornit cu a doua șansă și am reușit rezultate frumoase. Ne dorim și acum să facem același lucru. Ne dorim ca mâine să obținem măcar un punct ca să fim deja calificați. Vom lupta, vom face tot ce stă în putința noastră ca să obținem acest punct. Și în rest nu rămâne decât să avem șansă”, a mai afirmat Mara.

Deși antrenorul lazialilor, Simome Inzaghi, a anunțat că va menaja câțiva titulari, Bogdan Mara este convins că italienii nu vor opera prea multe schimbări.

„Lazio are un lot foarte puternic, foarte valoros, chiar dacă nu e un jucător și intră altul în locul lui. Sunt la fel de valoroși, nu ne culcăm pe o ureche, pentru că eu sunt convins că vor trata meciul foarte serios. Nu cred că vor fi multe schimbări, pentru că e ultima lor șansă în Europa și își doresc să rămână la ultimul meci cu șanse de calificare”, a punctat Mara.

Meciul dintre Lazio și CFR Cluj este programat joi seara, de la ora 22.00 și va fi transmis în direct de Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine