Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

Căderea abruptă a lui Florinel Coman, analizată în termeni duri dar, probabil, corecţi: ”Cum a văzut banul la buzunar, a început răsfăţul, cu fetele, maşinile, tatuajul, viaţa de noapte, toate minunile”

FCSB Publicat pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20473043/1/comanfb.jpg

Cu numai şapte meciuri în acest sezon şi cu ultima prezenţă pe teren la finele lunii august, e greu de intuit cum va reintra Florinel Coman la FCSB. Recent, fostul antrenor Ioan Sdrobiş a comentat situaţia unuia dintre cei mai promiţători tineri din Casa Liga 1, din ultimii ani.

Sdrobiş e convins că viaţa extrasportivă a influenţat decisiv evoluţiile şi, în acelaşi timp, chiar şi problemele medicale cu care se confruntă fotbalistul pe care Gigi Becali spera să încaseze o sumă de transfer de ordinul zecilor de milioane de euro.

Care e cauza căderii lui Coman? Se vede din avion! Cum a văzut banul la buzunar, a început răsfăţul, cu fetele, maşinile, tatuajul, viaţa de noapte, toate minunile. Normal că l-au dat de pământ. Tinerii au căzut foarte mult în capcana asta. Vedeţi preocupările lor: maşina, tatuajul şi fetele, una-n dreapta, una-n stânga. Duşmanul numărul 1 al lor sunt chiar ei!”, a spus fostul antrenor, pentru GSP.

  • 34 de goluri şi 35 de pase de gol a reuşit Florinel Coman pentru FCSB în 137 de meciuri oficiale. 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului stânga în vârstă de 23 de ani, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Florinel Coman încearcă să revină, a început antrenamentele

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit ultimele informaţii despre starea medicală a lui Florinel Coman. Vedeta ”roş-albaştrilor” face, în momentul de faţă, antrenamente atât seperat, cât şi alături de restul colegilor săi.

”MM” Stoica şi-a exprimat speranţa ca Florinel Coman să poată să evolueze în trei săptămâni, adică cel mai devreme după duelul orgoliilor cu Universitatea Craiova din etapa a 17-a, din Casa Liga 1. Stoica l-a lăudat pe Coman pentru felul în care s-a pregătit în perioada accidentării.

A pierdut Coman cel mai important ”tren” al carierei?

Un alt transfer interesant putea să aibă loc din Casa Liga 1, către un campionat destul de important în ultimii ani. Chiar de la FCSB era să se petreacă plecarea, doar că Gigi Becali, în stilul care l-a caracterizat, a refuzat nu mai puţin de 7 milioane de euro.

Se pare că echipa Orlando City era dispusă să pună pe masă această sumă, pentru a-l lua pe Florinel Coman. Mijlocaşului i-a fost blocat visul să evolueze în MLS, chiar de omul de afaceri al clubului pentru care joacă şi acum, lucru recunoscut recent de Liţă Dumitru.

Acum, e imposibil de crezut că FCSB mai poate obţine această sumă, în contextul în care Florinel Coman abia a revenit după o accidentare. În acest sezon a prins până acum şapte meciuri şi a marcat un singur gol.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele