Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cel care l-a descoperit pe Florinel Coman, şocat de incidentul în care a fost implicat fotbalistul. ”Cineva din anturajul lui l-a sfăruit foarte prost!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20003610/1/coman.jpg

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international, potrivit g4media.ro.

Laurenţiu Calu este coordonatorul proiectului Luceafărul Brăila, loc de unde Florinel Coman s-a lansat în fotbal. Acesta s-a declarat uluit de evenimentul nefericit în care a fost implicat fotbalistul celor de la FCSB.

Nu-mi vine să cred! Ştiam că nu are permis, că se pregăteşte şi că face şcoala de şoferi. Nu ştiu cine l-a sfătuit să faca treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconştienţă ce a făcut, dar să ştiţi că Florinel nu e un element rău.
Nu e nici ţigan, nici infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează şi acum şofer pe un camion care transportă cereale”, a afirmat Calu, pentru GSP.ro.
 
Probabil trece printr-o perioadă mai grea şi nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine şi ştiu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor şi văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situaţii de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră. În astfel de momente, ar trebui să-l susţină cineva. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Aşa ar trebui să aibă şi FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate. E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem.", a mai punctat Laurenţiu Calu, pentru sursa mai sus citată.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele