Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”

Arsenal Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/19570799/1/artt.jpg

Mijlocaşul ofensiv german Mesut Ozil nu a fost inclus de antrenorul Mikel Arteta pe lista jucătorilor formaţiei Arsenal Londra pentru Premier League, informează BBC.

Reacţia lui Ozil a venit pe Instagram şi a fost una dură: "E un mesaj dificil pe care trebuie să-l scriu pentru fanii lui Arsenal. Sunt total dezamăgit de faptul că nu am fost inclus în lotul pe care Arsenal l-a înregistrat. De când am semnat prelungirea contractului în 2018, am dat dovadă de loialitate faţă de acest club, dar am sesizat că nu e şi un sentiment reciproc din partea clubului faţă de mine. 

 
Am încercat în fiecare săptămână să mă antrenez în speranţa că voi primi o şansă, am încercat să-mi păstrez un tonus bun. Din acest motiv nu am avut nicio reacţie până acum. Înainte să se declanşeze criza provocată de coronavirus, am stat de vorbă cu Arteta, am ajuns la un numitor comun şi am sperat că se vor îndrepta lucrurile”.
 
Mikel Arteta i-a dat replica fotbalistului german. Managerul lui Arsenal a declarat că i-a oferite foarte multe şanse şi nu îşi schimbă decizia.
 
"Ceea ce vă pot spune eu este că am făcut tot posibilul, am încercat mereu să-i ofer cât mai multe şanse, atât cât am putut, iar din punctul meu de vedere, am fost răbdător, i-am oferit oportunităţi şi am fost corect faţă de el. A fost un jucător foarte important în ultimele seazone şi respect asta, dar eu sunt aici ca să iau decizii, cele mai bune decizii pentru club şi pentru echipă, nu pentru un anume jucător", a spus Arteta pentru Sky Sports.
 
Ozil, 32 de ani, a fost transferat de Arsenal în vara anului 2013, de la Real Madrid, cu suma record, atunci, pentru un jucător german şi pentru "tunari" de 50 de milioane de euro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele