Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”

Arsenal Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/19570799/1/artt.jpg

Mijlocaşul ofensiv german Mesut Ozil nu a fost inclus de antrenorul Mikel Arteta pe lista jucătorilor formaţiei Arsenal Londra pentru Premier League, informează BBC.

Reacţia lui Ozil a venit pe Instagram şi a fost una dură: "E un mesaj dificil pe care trebuie să-l scriu pentru fanii lui Arsenal. Sunt total dezamăgit de faptul că nu am fost inclus în lotul pe care Arsenal l-a înregistrat. De când am semnat prelungirea contractului în 2018, am dat dovadă de loialitate faţă de acest club, dar am sesizat că nu e şi un sentiment reciproc din partea clubului faţă de mine. 

 
Am încercat în fiecare săptămână să mă antrenez în speranţa că voi primi o şansă, am încercat să-mi păstrez un tonus bun. Din acest motiv nu am avut nicio reacţie până acum. Înainte să se declanşeze criza provocată de coronavirus, am stat de vorbă cu Arteta, am ajuns la un numitor comun şi am sperat că se vor îndrepta lucrurile”.
 
Mikel Arteta i-a dat replica fotbalistului german. Managerul lui Arsenal a declarat că i-a oferite foarte multe şanse şi nu îşi schimbă decizia.
 
"Ceea ce vă pot spune eu este că am făcut tot posibilul, am încercat mereu să-i ofer cât mai multe şanse, atât cât am putut, iar din punctul meu de vedere, am fost răbdător, i-am oferit oportunităţi şi am fost corect faţă de el. A fost un jucător foarte important în ultimele seazone şi respect asta, dar eu sunt aici ca să iau decizii, cele mai bune decizii pentru club şi pentru echipă, nu pentru un anume jucător", a spus Arteta pentru Sky Sports.
 
Ozil, 32 de ani, a fost transferat de Arsenal în vara anului 2013, de la Real Madrid, cu suma record, atunci, pentru un jucător german şi pentru "tunari" de 50 de milioane de euro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele