Ultima oră
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Coreea de Sud se distrează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Coreea de Sud se distrează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

Cornel Dinu, nemilos cu arbitrul de la Ungaria U-21 - România U-21. "Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură!”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083380/1/dinu.jpg

Cornel Dinu a avut o ieşire nervoasă la adresa arbitrului partidei dintre echipele U-21 ale României şi Ungariei. ”Tricolorii” lui Adi Mutu au câştigat cu 2-1, după ce au fost conduşi.

"Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură! Am avut penalty, trebuiau şi alţi adversari eliminaţi de la aceşti aprigi maghiari. Băiatul este un hoţ inteligent comandat de la resorturile UEFA!", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Ne-a refuzat un penalty clar

A doua repriză a confruntării de la Campionatul European U-21 contra Ungariei a debutat cu o greşeală uriaşă de arbitraj, ce nu a putut fi corectată, deoarece UEFA a stabilit ca la acest turneu final să nu fie VAR.

Andrei Ciobanu este lovit clar în interiorul careului de către un adversar, dar centralul Lawrence Visser (Belgia) a arătat doar repunere din colţul careului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele