Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Cornel Dinu, nemilos cu arbitrul de la Ungaria U-21 - România U-21. "Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură!”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083380/1/dinu.jpg

Cornel Dinu a avut o ieşire nervoasă la adresa arbitrului partidei dintre echipele U-21 ale României şi Ungariei. ”Tricolorii” lui Adi Mutu au câştigat cu 2-1, după ce au fost conduşi.

"Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură! Am avut penalty, trebuiau şi alţi adversari eliminaţi de la aceşti aprigi maghiari. Băiatul este un hoţ inteligent comandat de la resorturile UEFA!", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Ne-a refuzat un penalty clar

A doua repriză a confruntării de la Campionatul European U-21 contra Ungariei a debutat cu o greşeală uriaşă de arbitraj, ce nu a putut fi corectată, deoarece UEFA a stabilit ca la acest turneu final să nu fie VAR.

Andrei Ciobanu este lovit clar în interiorul careului de către un adversar, dar centralul Lawrence Visser (Belgia) a arătat doar repunere din colţul careului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele