Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CUTREMUR LA CRAIOVA! NOUL AN A ÎNCEPUT CU PROBLEME PENTRU OLTENI

Uncategorized Publicat pe 5 ian 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232198/1/piturca.jpg

Victor Piţurcă a decis să-şi rezilieze contractul cu Universitatea Craiova. Tehnicianul a lăsat de înţeles că s-a despărţit de gruparea olteană din cauza faptului că nu a fost suficient susţinut de conducerea clubului.

„Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul 2, locul 3. Doar titlul era ţinta mea, deşi în contract era prevăzut că trebuie să prind un loc de cupă europeană. Nicio şansă nu aveam. Nici măcar 10-20 la sută nu aveam şanse. Şi atunci de ce să stau? Ca să mă bată pe mine FCSB şi CFR?”, a spus Piţurcă într-un interviu acordat GSP. Potrivit sursei citate, Victor Piţurcă ar urma să preia o altă echipă şi are de ales între două oferte din străinătate, una este de la naţionala Omanului şi cealaltă de la Pyramids FC, locul 6 din Egipt.

„Nu-mi trebuiau mie bani sau nu ştiu ce pretenţii, am solicitat doar întăriri, să avem un lot competitiv, cu care să abordăm cele 4 etape rămase de jucat plus play-off-ul cu şanse de a lua titlul.

Eu le-am zis că vreau jucători, am făcut şi o listă, dar nu pot să stau şi în 3 luni să urmăresc jucători, să fac liste, dar să nu se mişte nimic în acest sens. Am aşteptat până cu o zi înainte de reunire, am luat vreun jucător? Nu!”, a atacat fostul antrenor al oltenilor”, a adăugat fostul selecţioner.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele