DAN PETRESCU A EXPLICAT CUM A REUȘIT CFR SĂ FACĂ 9 PUNCTE ÎN EUROPA LEAGUE. „DACĂ JUCAM TIKI TAKA AVEAM ZERO PUNCTE” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

DAN PETRESCU A EXPLICAT CUM A REUȘIT CFR SĂ FACĂ 9 PUNCTE ÎN EUROPA LEAGUE. „DACĂ JUCAM TIKI TAKA AVEAM ZERO PUNCTE”

CFR Cluj a obținut o victorie importantă cu Rennes (1-0), care o menține pe locul doi în grupa E și o transformă în a doua favorită la calificare, după Celtic, echipă care s-a calificat deja în faza următoare a competiției.

Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale și a vorbit despre ingredientele acestui succes. „Ca să câștigi în fața unei echipe mai bune, ai nevoie de toate: ambiție, sacrificiu, șansă și dăruire. Noi le-am avut pe toate cu Rennes”, a spus Dan Petrescu, pe Look Plus.

Antrenorul campionilor a amintit că Rennes a învins-o pe PSG în ultimele două meciuri și că are fotbaliști la mai multe echipe naționale. „Unii se fac că uită că Rennes a învins-o anul ăsta de două ori pe PSG. Toți jucătorii lor sunt foarte buni, toți evoluează în câte o echipă națională, de la under 20, under 21, până la naționale de seniori. Rafinha, de exemplu, a costat 25 de milioane, eu ce să mai zic? Fără spirit de sacrifiu și efort nu aveam cum să facem 9 puncte. Cu tiki-taka făceam zero puncte în grupa asta”. a mai afirmat Petrescu.

Acesta a vorbit și de faza golului. „La pauză eram nemulțumit că am avut 3-4 faze fixe, dar nu le-am executat cum trebuie. Dar am executat bine o astfel de fază atunci când a trebuit. Păcat că a fost eliminat Rondon, n-ar fi meritat. Cu el pe teren, mai marcam un gol, pentru că Rennes s-ar fi deschis”, a adăugat tehnicianul „vișiniilor”.

În finalul interviului acordat pentru Look Plus, Dan Petrescu a vorbit și despre calificare. „Rezultatul e foarte bun pentru noi. Celtic e calificată și matematic, dar sunt convins că va juca ambele meciuri rămase ca să le câștige. Noi am mai avea nevoie de un punct. Toată lumea zice că suntem calificați, dar nu e așa”, a încheiat Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine