Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Dan Petrescu, discurs sincer la revenirea în ţară. ”Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară când am luat o echipă de pe ultimul loc”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20013055/1/petrescu.jpg

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Kayserispor, fiind invocate motive personale ale antrenorului. Pe 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Kayserispor, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

Cu Dan Petrescu, Kayserispor a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri în Superliga Turciei.

Tehnicianul a revenit joi în România şi a vorbit sincer despre experienţa de 45 de zile de la formaţia turcă. El a mai declarat că nu a fost contactat de Celtic, iar dacă ar fi, i-ar refuza, deoarece nu mai are de gând să antreneze până în vară.

”Din păcate pentru mine, cred că a fost a cincea oară când am luat o echipă de pe ultimul loc şi nu e uşor să iei o echipă de pe ultimul loc. Toate echipele pe care le-am luat de pe ultimul loc le-am ridicat, şi la Dinamo Moscova şi la Al Nasr. În China n-am reuşit să-i ridic mai sus, cu toate că am făcut multe victorii. Cred că e ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc, pentru că, chiar dacă e un challenge, e un challenge foarte greu şi cred eu că cele două victorii când nu am fost acolo şi cu cele două când am fost acolo mi-am făcut datoria.

Eram în Dubai, doamna m-a rugat să vin şi prin telefon, antrenorii mei secunzi erau deja acolo, la bază, am reuşit şi alte două victorii, pe care, din cauză că nu am fost antrenor, nu au apărut.. Multe greşeli de arbitraj, a făcut şi o scrisoare spre Federaţie doamna, pentru că au fost prea multe împotriva echipei. Sigur trebuia să avem cel puţin 4 puncte în plus, dar chiar dacă aveam 10 puncte în plus, n-aveam cum să nu iau această decizie pe care am luat-o acum două zile”, a mărturisit Petrescu, la revenirea în România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri