Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

De ce Simona Halep nu evoluează la fel de bine pe hard? Dezvăluirile campioanei

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19377841/1/aus.jpg

Simona Halep a acceptat provocarea lui Andi Moisescu şi a participat la emisiunea online BT Talks. Dubla câştigătoare de grand-slam a explicat de ce nu evoluează la fel de bine pe hard, cum o face pe zgură şi iarbă, suprafeteţe pe care a reuşit să câştige turnee de prestigiu, precum Roland-Garros şi Wimbledon.

Două evenimente majore au loc pe această suprafaţă ostilă pentru românca. Primul este Australian Open, despre care Halep a afirmat: ”În 2018, am pierdut un meci cu Wozniacki (n.r. finala AO 18) pe care, fără lipsă de modestie, puteam să îl câştig. Am încercat anul acesta să fac pre-sezonul în afara ţării şi de aceea am jucat bine în Australia. Am făcut la Dubai un cantonament de trei săptămâni; înainte, nu voiam sub nicio formă să plec de acasă în pre-sezon. Mă duceam la munte, oriunde, dar să fiu în România. Acolo mă simţeam eu bine şi liniştită. În trecut, am anulat vreo două pre-sezoane în sttăinătate, iar Darren mi-a zis că trebuie să încerc asta, ca să văd ce îmi aduce bun. M-a ajutat foarte mult faptul că m-am antrenat la căldură, în condiţii la fel ca în Australia. Dacă aş fi făcut asta de mai mult timp, poate aş fi avut rezultate mai bune în Australia”.

Cel de-al doilea turneu major pe hard este US Open, ultimul turneu de mare şlem din sezon, unde din nou Halep nu a excelat.

”De US Open pot să spun că nu prea joc bine la final de an. Pentru mine, sezonul de zgură e foarte important. Am câştigat Madridul în doi ani, am făcut finale la Roma, vreo două-trei şi pot să zic că energia mea se duce în jos după Roland Garros - Wimbledon, de aceea nu reuşesc la US Open să fiu foarte puternică”,  a explicat Simona Halep, la BT Talks.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele