Ultima oră
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi

Dezvăluire şocantă a unui oficial din Casa Liga 1, chiar despre propria formaţie: ”Au fost două, trei meciuri suspecte!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20405913/1/1632468877558.jpg

Directorul general al formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Hadnagy, a făcut o serie de afirmaţii şocante, referitoare chiar la echipa la care este angajat în prezent în calitate de oficial.

Hadnagy a mărturisit că în perioada în care era jucător la Sepsi, când formaţia evolua în Liga a 2-a, a participat la două sau trei meciuri suspecte de blat, împotriva formaţiilor Dacia Unirea Brăila, Politehnica Iaşi şi Poiana Câmpina.

Mai mult decât atât, fostul atacant central, ajuns acum la 41 de ani, a recunoscut a auzit că unii dintre colegii săi au fost contactaţi pentru a influenţa rezultatul meciului.

Hadnagy a spus, în final, că nu poate garanta 100 % că partidele respective chiar au fost blaturi, însă suspiciuni au existat clar cu privire la duelurile pe care le-a menţionat.

”Cred că am jucat când am fost la Sfantu Gheorghe. Au fost două, trei meciuri suspecte (n.a. - de blat), când am fost în Liga 2. Unul cu Dacia Unirea Brăila, aveam 2-0 la pauză, am dat eu un gol. A doua repriză nu stiu ce s-a întamplat, dar s-a terminat 2-4. Eram încă copil, aveam 19-20 de ani.

După aceea am avut cu Poli Iaşi, când am pierdut acasă cu 4-0, cu Poiana Câmpina. Au fost 2-3 meciuri foarte suspecte. După ani şi ani am auzit că au fost jucători care au fost contactaţi şi din cauza lor s-a terminat meciul aşa. 

Nu pot să zic concret, că nu poţi să ştii, dar vorbe au fost.”, a declarat Attila Hadnagy, fost fotbalist al grupării Sepsi OSK, pentru Gazeta Sporturilor.

După nouă etape în Casa Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe se clasează pe locul 12, prima poziţie deasupra liniei care conduce la barajul pentru supravieţuirea în primul eşalon, cu opt puncte obţinute.

Sezonul trecut, Sepsi a terminat pe locul patru şi s-a calificat, în preliminariile Conference League, după succesul cu Viitorul Constanţa (n.a. - actuala Farul), scor 1-0.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele