Ultima oră
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian
 VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!"
JO 2020, Tenis | Andy Murray a fost eliminat în sferturile de dublu JO 2020, Tenis | Andy Murray a fost eliminat în sferturile de dublu

Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro

Dinamo Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20247016/1/sorescu.jpg

Deian Sorescu (23 de ani) poate băga o sumă consistentă de bani în contul lui Dinamo, în această pauză dintre sezoane. Mijlocaşul, cel mai bun fotbalist al echipei din ”Ştefan cel Mare” în acest moment, e dorit în Polonia, de Legia Varşovia. Negocierile dintre cele două cluburi sunt în plină desfăşurare.

Dinamo a refuzat o primă propunere pentru Deian Sorescu. Potrivit ProSport, ”câinii” au spus nu unei oferte de 400.000 de euro de la Legia Varşovia şi au anunţat că nu renunţă la mijlocaş pentru mai puţin de un milion de euro. Exact suma menţionată de Dinamo pe o hârtie înmânată lui Sorescu, pentru a putea negocia cu orice club plecarea.

Deşi e vorba de mulţi bani (un milion de euro), fotbalistul a declarat că nu vrea să plece de la Dinamo în orice condiţii. Nu i-ar plăcea să fie cedat pentru mai puţin sau chiar gratis, pentru că ştie prin ce perioadă dificilă trece clubul şi vrea să ajute printr-un transfer al său în altă parte. ”Eu chiar m-aş bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună pentru mine şi dacă transferul meu ar fi o scăpare şi o salvare pentru club! M-am ataşat foarte mult şi pentru mine Dinamo înseamnă foarte mult.

Dar deocamdată eu nu mă gândesc la asta deloc, am intrat în vacanţă, aştept să mă reunesc cu echipa şi să mă întâlnesc cu cei de la Dinamo”, spunea Sorescu zilele trecute.

Plimbat pe poziţiile de mijlocaş dreapta, mijlocaş stânga şi fundaş dreapta, Sorescu a avut nişte statistici demne de luat în seamă: 8 goluri şi 10 pase de gol, în 48 de meciuri, în toate competiţiile.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sorescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele