Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Dinamo trebuie să schimbe de urgenţă ceva. De ce nu se integrează fotbaliştii spanioli

Dinamo Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19571241/1/rps9924.jpg

Dinamo continuă să aibă probleme în Casa Liga 1, deşi investiţiile făcute de spanioli, de când au venit, au fost foarte mari. Teoretic cel puţin. Jucătorii transferaţi, spanioli cu precădere, nu dau randament, iar selecţionerul Mirel Rădoi a vorbit despre acest motiv. De ce nu reuşesc jucătorii aduşi cu bani mulţi de Dinamo să facă diferenţa?

În opinia sa, este clar că vin în alt fotbal, diferit de ligile în care au evoluat până acum. Acolo, jocul era mult mai deschis, pe când în România lucrurile stau cu totul altfel.

Pentru mine campionatul României e atipic, iar eu am simţit-o în urmă cu cinci ani, când am crezut că diferenţa între primele patru, cinci echipe şi restul e mare, asta vedeam la televizor. Când am văzut pe propria piele că lucrurile nu stau aşa, mi-am dat seama că e greu pentru străini să se adapteze. După, am avut o discuţie cu Kharja, în care la fel mi-a spus <<Când mi-ai trimis zece meciuri din campionat, mi-am dat seama că o să fie mai uşor. Când am venit să joc, mi-am dat seama că ]n Liga 1 nu e aşa uşor>>. 

Din punct de vedere tactic, jucătorii stau bine, nu sunt foarte multe echipe care fac pressing, foarte multe stau în jumătatea proprie. Îşi acoperă spaţiile şi e atipic pentru jucătorii străini, pentru că majoritatea sunt jucători care vin din campionate în care găsesc spaţii. Şi atunci când au venit aici, la fel, au crezut că spaţiile vor fi ca în campionatele în care au activat. Când văd că driblezi unul şi apare al doilea, pentru că spaţiile sunt destul de scurte între compartimente... Au şi ei o nevoie de adaptare, dar sunt jucători valoroşi”, a declarat Mirel Rădoi pentru TelekomSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele