Ultima oră
Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş
Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic” Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic”
Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus
VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos
EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase" EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase"
Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1 Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1

Două echipe s-au retras, chiar înainte de startul Campionatului Mondial. Cine le înlocuieşte şi cum arată grupele competiţiei, care este în direct pe Look Sport

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19883534/1/1570533516-befunky-collage-23.jpg

Campionatul Mondial din Egipt debutează, miercuri, la Look Sport, având 32 de echipe la start, pentru prima dată în istorie. Competiţia se va derula în patru oraşe, fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. România nu se află printre participante.

SUA este a doua echipă care se retrage de la Campionatul Mondial de handbal masculin din Egipt, după Cehia, tot din cauza numeroaselor cazuri de infectare cu noul coronavirus din lot, informează lefigaro.fr. 

SUA a fost înlocuită de Elveţia, locul 16 la ultima ediţie a Campionatului European, care va evolua în Grupa E, alături de Austria, Norvegia şi Franţa. Cehia fusese deja înlocuită de Macedinia de Nord, locul 15 la CE, care va juca în Grupa G, alături de Suedia, Egipt şi Chile.

Olanda, Muntenegru, Ucraina şi Serbia sunt pe lista de aşteptare, în cazul în care vor mai exista retrageri din competiţie.

Cum arată grupele Campionatului Mondial, după cele două retrageri:

Grupa A: Insulele Capului Verde, Germania, Ungaria, Uruguay;
Grupa B: Brazilia, Spania, Polonia, Tunisia;
Grupa C: Angola, Croaţia, Japonia, Qatar;
Grupa D: Argentina, Bahrain, RD Congo, Danemarca;
Grupa E: Austria, Franţa, Norvegia, Elveţia;
Grupa F: Algeria, Islanda, Maroc, Portugalia;
Grupa G: Chile, Egipt, Macedonia de Nord, Suedia;
Grupa H: Belarus, Coreea de Sud, RHF (Federaţia Rusă de Handbal), Slovenia.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele