Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Dumitru Dragomir îl dă de gol pe Gigi Becali! Care sunt adevăratele intenţii ale patronului de la FCSB faţă de Edi Iordănescu

FCSB Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20439219/1/edi.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF şi prieten bun cu Gigi Becali, a dezvăluit că, de fapt, patronul celor de la FCSB este, în realitate, foarte mulţumit de Edi Iordănescu, despre care vorbeşte numai la superlativ.

”Oracolul din Bălceşti” a explicat că Becali nu este deranjat în mod direct de antrenorul roş-albaştrilor, ci de felul în care evoluează echipa, şi l-a sfătuit pe Edi Iordănescu să fie puţin mai diplomat şi să evite cancanurile.

Dragomir l-a contrazis şi pe Gigi Becali pe tema viziunii latifundiarului asupra fotbalului, atunci când acesta cere ca FCSB să aibă posesia în fiecare meci în care joacă.

”Edi Iordănescu ar trebui să fie puţin mai diplomat, să nu bage în seamă cancanurile. Patronul trebuie respectat, el dă banii, salariile, el face tot. Nu mă aşteptam ca Gigi să fie aşa cuminte de când a venit Edi, dar a fost, a respectat clauzele contractuale. Că îi spune antrenorului că nu e mulţumit de joc... păi pentru ce-ţi dau banii dacă eşti salariatul meu, să nu te trag la răspundere?

Nu e nemulţumit de angajatul său, ci de jocul echipei. E total altceva! Am discutat cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu. Nu ştiu de unde a venit chestia asta, că ar fi nemulţumit de antrenor. Nu există aşa ceva. Am vorbit chiar ieri cu Gigi Becali.

Cine îi bagă în cap că posesia e mama rezultatelor greşeşte. Am văzut un joc Rapid - CFR Cluj în care CFR a avut posesie mare, dar Rapid a câştigat cu 2-0, pentru că a jucat mai bine tactic. I-a şoptit cineva, că numai de posesie nu se ocupă Gigi Becali.”, a declarat Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele