Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

După penalty-ul ratat la naţională, Nicolae Stanciu a recidivat şi la echipa de club

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20492698/1/stanciu-slavia.jpg

Nicolae Stanciu a ratat un penalty, la meciul câştigat sâmbătă seară, în deplasare, de Slavia Praga, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Sigma Olomouc, într-un meci din etapa a XVII-a a camapionatului Cehiei.

Stanciu, integralist la oaspeţi nu a reuşit să puncteze de la punctul cu var, în minutul 52.

Patru minute mai târziu, pentru Slavia a înscris Kuchta.

Slavia Praga este lider în clasament, cu 44 de puncte, în timp ce Sigma este pe nouă, cu 21 de puncte. Poziţiile 2 şi 3 sunt ocupate de Sparta Praga – 39 de puncte şi Viktoria Plzen – 38 de puncte (16 jocuri).

mail-share icon Email
viewscnt