Ultima oră
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Iulian Matei s-a întors la Dinamo Iulian Matei s-a întors la Dinamo
OFICIAL | Andrei Prepeliţă şi-a pus ghetele în cui. Ce se va întâmpla cu fostul mijlocaş al naţionalei OFICIAL | Andrei Prepeliţă şi-a pus ghetele în cui. Ce se va întâmpla cu fostul mijlocaş al naţionalei
Un nou derapaj sexist al lui Gigi Becali: ”Vreau să fiu oaia lui Hristos şi nu am treabă cu femeile!” Un nou derapaj sexist al lui Gigi Becali: ”Vreau să fiu oaia lui Hristos şi nu am treabă cu femeile!”
Sepsi l-a readus de urgenţă pe Fejer Bela, pe care-l împrumutase în Ungaria
Sepsi l-a readus de urgenţă pe Fejer Bela, pe care-l împrumutase în Ungaria
FABULOS | De ce trebuia Ionuţ Luţu să-i transmită kilometrajul maşinii sale lui Sorin Cîrţu, după fiecare antrenament FABULOS | De ce trebuia Ionuţ Luţu să-i transmită kilometrajul maşinii sale lui Sorin Cîrţu, după fiecare antrenament

E 100% sigur! FCSB se desparte de un fotbalist în vară. Becali: ”Ce să mai facem, mă, tată, cu el? E terminat de un an, dar am zis să nu reziliez până acum”

Fotbal Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19370039/1/becali.jpg

Gigi Becali a anunţat că Marko Momcilovic va pleca de la FCSB în vară. Patronul vicecampioanei a precizat că fundaşului îi expriră contractul în iunie şi nu va fi prelungit. Din cauza accidentării suferite în urmă cu mai mult timp, sârbul nu a mai reuşit să revină în echipă, deşi înainte de această problemă era unul dintre cei mai buni jucători.

Momcilovic era versatil, folosit în toate zonele apărării, în benzi dar şi în zona centrală. Accidentarea l-a afectat foarte mult. Acum câteva luni părea că îşi revine, dar problema a recidivat şi a fost nevoit să ia din nou pauză. ”Ce să mai facem, mă, tată, cu Momcilovic? El e terminat de un an, dar am zis să nu reziliez încă de atunci contractul cu el şi l-am plătit în continuare. El a vrut să joace, dar accidentările l-au terminat. Nu am nimic cu el, dar nu mai are rost să ne încurcăm unul pe altul.

Peste o lună şi ceva lui Momcilovic oricum îi expiră contractul cu noi. El este şi în şomaj tenic, ce să mai fac cu el? Pentru ce să se mai chinuie pe aici? Vreau să îmi pun baza de acum pe jucătorii ăştia tineri”, a spus Becali pentru ProSport.

De fundaş este interesată gruparea Partizan Belgrad, din Sebia. Presa din zonă anunţă că transferul se poate face.

A fost accidentat şi este într-o relaţie încordată cu clubul FCSB, dar are şapte ani de experienţă în Liga 1 şi nu are de ce să-şi facă briji pentru statul său. S-ar putea să fie timpul să se întoarcă în fotbalul din Serbia.

Partizan l-a contactat de mai multe ori şi, ţinând cont de faptul că va fi liber de contract, nu ar fi o surpriză să îl caute din nou. Acum nu există obstacole privind anumite plăţi compensatorii. Situaţia este favorabilă, ţinând cont că poate juca fundaş stânga şi închizător”, au notat cei de la Mozzart Sport.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele