Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Emil Săndoi, euforic după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19494604/1/sandoi.jpg

CFR Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, în faţa Chindiei Târgovişte, în etapa a cincea a Ligii 1.

Emil Săndoi, antrenorul dâmboviţenilor a declarat la final că este un rezultat foarte bun, dar se putea obţine chiar mai mult, dacă fotbaliştii săi nu ratau câteva şanse bune.

"E foarte important pentru noi, mai ales gândindu-ne că am jucat în compania unei echipe, n-am cuvinte să spun prea multe despre CFR. E un rezultat important pentru noi, exact cum spuneaţi şi dumneavoatsră, că am fost disciplinaţi pe parcursul întregului joc. Am făcut foarte puţine greşeli individuale. Am reuşit să păstrăm poarta intactă. Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza. Din păcate, n-a fost să fie aşa, dar oricum, până la urmă, trebuie să recunosc că sunt mulţumit şi cu un punct şi  sunt mulţumit, în primul rând, de modul în care au respectat băieţii, din punct de vedere tactic, şi defensiv, şi ofensiv, ceea ce stabiliserăm de comun acord împreună. Cred că cele mai clare ocazii ale meciului noi le-am avut", a spus Emil Săndoi, la flash-interviu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri