Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Emil Săndoi, modest, după ce a adus Chindia pe locul patru în Casa Liga 1. ”Trebuie să fim realişti, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogratere”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19517078/1/sandoi.jpg

Chindia Târgovişte continuă startul bun de sezon. Sâmbătă, în direct pe Look Sport+, echipa lui Emil Săndoi a învins Gaz Metan Mediaş, 1-0, şi a urcat până pe locul al patrulea în Casa Liga 1.

Imediat după meci, tehnicianul dâmboviţenilor, Emil Săndoi a declarat că este o victorie care se datorează disciplinei de care au dat dovadă jucătorii săi, dar nu se îmbată cu apă rece şi consideră că obiectivul principal al echipei rămâne evitarea de la retrogradare.

„Am reuşit să ne grupăm foarte bine, am fost disciplinaţi. Am avut improvizaţii în echipă. Merită felicitări toţi băieţii, din suflet. A făcut o greşeală impardonabilă Dumitraşcu. Jucase bine până atunci, dar şi el a fost o improvizaţie astăzi. Să ai o astfel de intrare, să nu te controlezi… putea să ne coste. Important e că am reuşit cele trei puncte şi astăzi când am rămas în 10 oameni.

Trebuie să fim realişti, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogratere. Vrem să obţinem rezultate pozitive în continuare. Avem un program încărcat, jucăm la UTA, o echipă omogenă, după aceea întâlnim FCSB”, a spus Emil Săndoi, la flash-interviurile de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt