Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Emma Răducanu, mesaj de mulţumire pentru Lewis Hamilton. “A fost foarte cool şi m-a ajutat”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20484976/1/emma-speach.jpg

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 19 WTA i-a mulţumit pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, pentru sfatul pe care i l-a dat după triumful de la US Open. Răducanu a vorbit despre ce i-a spus pilotul după un meci demonstrativ pe care l-a jucat cu Gabriela Ruse, numărul 85 mondial, la Royal Albert Hall.

“A fost foarte cool şi m-a ajutat. Mi-a spus: ‘Ai răbdare, abia ai urcat pe val. Este totul bine. Să nu-ţi faci griji’. M-a liniştit. Este un tip foarte cool”, a spus Răducanu despre Lewis Hamilton, potrivit The Guardian.

Ea crede că nu există posibilitatea să câştige premiul BBC pentru Personalitatea Sportivă a anului, pentru care este  nominalizat şi Hamilton. “Nici măcar nu mă gândesc la asta. Pentru mine, este ceva atât de departe de sfera posibilităţilor încât nici nu înţeleg cum ar putea fi o posibilitate”.

Duminică, Emma Răducanu a învins-o cu scorul de 6-3, 7-6 (3) pe Gabriela Ruse, în meciul demonstrativ de la Royal Albert Hall din Londra, primul pentru ea în faţa publicului de acasă după triumful din septembrie de la US Open.

Ruse se numără printre prietenele lui Răducanu în circuit şi a destins atmosfera în timpul demonstrativului din cadrul evenimentului ATP Champions Tour.

Pentru Emma Răducanu, următoarea competiţie va fi una tot demonstrativă, Mubadala World Tennis Championships, la Abu Dhabi, în 16 decembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele