Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Emma Răducanu, mesaj de mulţumire pentru Lewis Hamilton. “A fost foarte cool şi m-a ajutat”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20484976/1/emma-speach.jpg

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 19 WTA i-a mulţumit pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, pentru sfatul pe care i l-a dat după triumful de la US Open. Răducanu a vorbit despre ce i-a spus pilotul după un meci demonstrativ pe care l-a jucat cu Gabriela Ruse, numărul 85 mondial, la Royal Albert Hall.

“A fost foarte cool şi m-a ajutat. Mi-a spus: ‘Ai răbdare, abia ai urcat pe val. Este totul bine. Să nu-ţi faci griji’. M-a liniştit. Este un tip foarte cool”, a spus Răducanu despre Lewis Hamilton, potrivit The Guardian.

Ea crede că nu există posibilitatea să câştige premiul BBC pentru Personalitatea Sportivă a anului, pentru care este  nominalizat şi Hamilton. “Nici măcar nu mă gândesc la asta. Pentru mine, este ceva atât de departe de sfera posibilităţilor încât nici nu înţeleg cum ar putea fi o posibilitate”.

Duminică, Emma Răducanu a învins-o cu scorul de 6-3, 7-6 (3) pe Gabriela Ruse, în meciul demonstrativ de la Royal Albert Hall din Londra, primul pentru ea în faţa publicului de acasă după triumful din septembrie de la US Open.

Ruse se numără printre prietenele lui Răducanu în circuit şi a destins atmosfera în timpul demonstrativului din cadrul evenimentului ATP Champions Tour.

Pentru Emma Răducanu, următoarea competiţie va fi una tot demonstrativă, Mubadala World Tennis Championships, la Abu Dhabi, în 16 decembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele