Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Etapa derby-urilor în Serie A! Tătăruşanu, anunţat titular la AC Milan. Programul transmisiunilor

Serie A Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

Portarul român se confruntă cu cea mai mare presiune de când s-a transferat la AC Milan. "Gazzetta dello Sport" a aflat că Tătăruşanu va apăra poarta lui AC Milan, în partida de sâmbătă cu Verona. Meciul va fi transmis în direct, pe Look Sport, de la 21:45. Se pare că antrenorul Pioli i-a transmis deja portarului că îi va da întâietate în duelul cu noul transfer, Antonio Mirante.

Un singur meci în Serie A, la AC Milan

Goalkeeper-ul român a ajuns în vara anului 2020 la Milano, dar nu a fost văzut niciodată drept prima opţiune pentru postul de portar. Tătăruşanu a strâns doar 5 partide la AC Milan, dintre care una singură în Serie A.

Însă accidentările lui Maignan şi Plizzari îl fac pe antrenorul Pioli să apeleze la portarul român de 35 de ani. Cel puţin două luni vor lipsi cei doi, astfel că AC Milan l-a achiziţionat în această săptămână pe Antonio Mirante (38). Fostul portar de la Juventus şi AS Roma era retras din vară, dar milanezii au apelat la el, în disperare de cauză.

Mirante are peste 400 de partide în Italia, dar este în urmă cu pregătirea fizică. Însă Tătăruşanu trebuie să dovedescă în jocul cu Verona că merită să fie titular, în caz contrar italianul de 38 de ani urmând să-i ia locul.

Etapa derby-urilor italiene

Sunt şi două derby-uri, extrem de atractive, în această rundă din Serie A. Sâmbătă, de la ora 19:00, se joacă Lazio - Inter, în direct pe Look Sport 3. Simone Inzaghi se întoarce pe terenul fostei sale echipe. Duminică este cea mai aşteptată confruntare din Italia, în acest final de săptămână. Mourinho merge cu AS Roma la Torino, pe terenul lui Juventus. Meciul este de la 21:45, pe Look Sport 3. Răzvan Marin poate fi urmărite şi el în direct, duminică de la ora 13:30, pe Look Sport 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele