Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

EXCLUSIV | A parcurs drumul spre glorie şi recunoaşte noul talent al gimnasticii româneşti: "Nu am mai avut un astfel de fenomen". Cum e comentată revenirea Larisei Iordache

Gimnastica Publicat pe 21 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19741485/1/ior.jpg


Steliana Nistor, fostă câştigătoare a patru medalii la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004, a comentat, luni, în direct la Look Spor LIVE, performanţele obţinute de Larisa Iordache şi Ana Maria Bărbosu la Europeanul de la Mersin.
 
Nistor consideră că aventura în Turcia reprezintă cea mai bună repetiţie înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo şi a rămas impresionată de cele şase medalii de aur câştigate de junioara Ana Maria Bărbosu, pe care o consideră noul fenoment al gimnasticii româneşti: "M-am bucurat foarte tare să văd Campionatele Europene la televizor. Cu răbdare, gimnastica românească poate să revină acolo unde era. Sunt mândră de Larisa şi de celelalte fete, de întregul colectiv. Sper şi cred că tot răul e spre bine. De mult nu am avut un astfel de fenomen în gimnastica românească (n. red - cu referire la Ana Maria Bărbosu, câştigătoare a şase medalii de aur la CE). Mă bucur foarte tare, sper şi cred că celelalte fete le vor urma pe Ana Bărbosu şi Larisa Iordache.
 
Din punctul meu de vedere, din ce am văzut la televizor, pentru România şi pentru celelalte echipe a fost mai mult un concurs de verificare înaintea Olimpiadei. E un plus pentru toată lumea, îşi pot valorifica munca din ce în ce mai mult. Atunci când intram în sala de concurs nu era deloc la fel ca în sala de antrenament. Nu realizezi pe loc cât de mult contează să ajungi să participi la un Campionat Mondial, European sau Olimpiadă. Concursul e cel mai important lucru din viaţa unui sportiv", a declarat Nistor, în dialog cu Geanina Iacob, la Look Sport LIVE..
 
"E o revenire spectaculoasă a Larisei. Vrea să arate că se poate chiar şi după un an de pauză, două, trei operaţii. Bravo ei, să nu se lase, pentru că poate şi mai mult! Şi eu am avut un an de pauză în 2005, din cauza accidentărilor, şi mi-a fost foarte greu. O înţeleg perfect, dar cred că poate să meargă mai departe. Să nu se descurajeze, pentru că are potenţial de mai mult de atât", spune Steliana despre revenirea superbă a Larisei Iordache.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele