Ultima oră
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi

EXCLUSIV | Bogdan Andone, criticat pentru lipsa de curaj împotriva FCSB! Miriuţă: "Parcă a fost un antrenament"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 22 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19925054/3/rps9098.jpg

FC Voluntari are trei înfrângeri în 2021 în Liga 1, după 1-2 pe Arena Naţională cu FCSB, în direct pe Look Sport+. În exclusivitate la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Vasile Miriuţă l-a criticat pe antrenorul echipei ilfovene, Bogdan Andone, pentru tactica defensivă. În schimb, Cristi Dulca este de părere că FC Voluntari are un lot modest în acest sezon.

FC Voluntari n-a mai câştigat în Liga 1 din 7 noiembrie 2020. Ilfovenii ocupă locul 14 în clasament, cu 15 puncte din 18 meciuri şi a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 30 de goluri primite.

FCSB a condus cu 2-0, după reuşitele golgheterilor Dennis Man şi Florin Tănase. Jefte a înscris din penalty pentru FC Voluntari, în minutul 90+3.

„O victorie lejeră, parcă a fost un antrenament fără spectatori. FCSB a jucat bine ofensiv, la fel ca în ultimul timp, cu combinaţii rapide, driblinguri şi superioritate pe margine. Nu pot să-mi dau seama la Voluntari, am două întrebări: atât pot la ora actuală sau le-a fost frică de această partidă? Mi-e totuna că pierd 1-0, 2-0 sau 3-0 cu FCSB, dar încerc ceva.

Cred că atât poate Voluntari la ora actuală, pentru că am văzut şi ultimele jocuri ale lor, pe care le-au pierdut. FCSB a jucat cu frâna de mână trasă azi”, a spus Vasile Miriuţă la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19925054/1/miriuta.jpg

Cristi Dulca, noul selecţioner al naţionalei de fotbal feminin a României, este de părere că Bogdan Andone are la dispoziţie un lot slab valoric. 

“Aproape 70% posesie FCSB, Voluntari nu şi-a creat o ocazie clară în tot meciul. Trebuie să remarcăm şi faptul că, anul trecut, Voluntari a avut în componenţă jucători gen Cojocaru, Măţan, De Lucas, jucători foarte buni. Acum nu mai este echipa pe care o cunoşteam”, a spus Cristi Dulca, tot în cadrul emisiunii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19925054/2/dulca.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele