Ultima oră
VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru PSG cu Lyon VIDEO ǀ Victorie dramatică pentru PSG cu Lyon
Mihăilă a înscris un gol, dar Parma a pierdut cu 1-2 meciul cu Cremonese în Serie B Mihăilă a înscris un gol, dar Parma a pierdut cu 1-2 meciul cu Cremonese în Serie B
VIDEO ǀ Borussia Dortmund a obţinut o victorie cu 4-2 în meciul cu Union Berlin. Haaland a înscris două goluri VIDEO ǀ Borussia Dortmund a obţinut o victorie cu 4-2 în meciul cu Union Berlin. Haaland a înscris două goluri
Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în campionatul Greciei Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în campionatul Greciei
Alex Cicâldău, remarcat de presa turcă. ”A avut o prestaţie solidă” Alex Cicâldău, remarcat de presa turcă. ”A avut o prestaţie solidă”
A fost ales arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Partida se vede în direct pe Look Sport+, luni de la ora 21:00 A fost ales arbitrul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Partida se vede în direct pe Look Sport+, luni de la ora 21:00

EXCLUSIV | Darius Olaru poate fi următorul transfer pe bani mulţi al FCSB-ului: ”Nu cedează niciodată, e un luptător. Pune capul în pământ, luptă”

FCSB Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20087724/3/darius-olaru.jpg

După EURO U21, FCSB poate vinde încă un jucător în afara României, pe o sumă consistentă de bani. Nu e vorba de Olimpiu Moruţan, culmea, ci de Darius Olaru. Impresia îi aparţine lui Ioan Ovidiu Sabău, care a fost impresionat, în primul rând, de capacitatea de efort a mijlocaşului.

  • Olaru e cotat la 2.5 milioane de euro. 

Fostul internaţional se regăseşte, într-o oarecare măsură, în Olaru. A remarcat la acesta o atutidine bătăioasă, un fotbalist care a făcut ambele faze, atât de atac cât şi de apărare. ”Olaru e un jucător care creşte, un jucător care face ambele faze foarte bine. El se maturizează mult mai rapid. Dă totul la orice meci şi, cu astfel de atitudie, câştigi respectul staffului.

E un jucător foarte important pentru campionatul nostru. A fost al treilea joc pentru el azi. Mă regăsesc în el, dar ca stil e altceva, suntem diferiţi. El nu cedează niciodată, e un luptător. Pune capul în pământ, nu cedează, luptă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look.

În vârstă de 23 de ani, Darius Olaru a prins 25 de meciuri la FCSB în această stagiune, a marcat de 7 ori şi a oferit două pase decisive. La EURO, mijlocaşul a fost integralist în toate cele trei partide, cu Ţările de Jos U21, Ungaria U21 şi Germania U21.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele