Ultima oră
Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg Patricia Ţig, eliminată în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg
VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri" VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali

EXCLUSIV | Darius Olaru poate fi următorul transfer pe bani mulţi al FCSB-ului: ”Nu cedează niciodată, e un luptător. Pune capul în pământ, luptă”

FCSB Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20087724/3/darius-olaru.jpg

După EURO U21, FCSB poate vinde încă un jucător în afara României, pe o sumă consistentă de bani. Nu e vorba de Olimpiu Moruţan, culmea, ci de Darius Olaru. Impresia îi aparţine lui Ioan Ovidiu Sabău, care a fost impresionat, în primul rând, de capacitatea de efort a mijlocaşului.

  • Olaru e cotat la 2.5 milioane de euro. 

Fostul internaţional se regăseşte, într-o oarecare măsură, în Olaru. A remarcat la acesta o atutidine bătăioasă, un fotbalist care a făcut ambele faze, atât de atac cât şi de apărare. ”Olaru e un jucător care creşte, un jucător care face ambele faze foarte bine. El se maturizează mult mai rapid. Dă totul la orice meci şi, cu astfel de atitudie, câştigi respectul staffului.

E un jucător foarte important pentru campionatul nostru. A fost al treilea joc pentru el azi. Mă regăsesc în el, dar ca stil e altceva, suntem diferiţi. El nu cedează niciodată, e un luptător. Pune capul în pământ, nu cedează, luptă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look.

În vârstă de 23 de ani, Darius Olaru a prins 25 de meciuri la FCSB în această stagiune, a marcat de 7 ori şi a oferit două pase decisive. La EURO, mijlocaşul a fost integralist în toate cele trei partide, cu Ţările de Jos U21, Ungaria U21 şi Germania U21.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele