Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

EXCLUSIV | Eric de Oliveira revine la Gaz Metan Mediaş: "Am o înţelegere cu clubul". Pe ce perioadă semnează

Superliga Publicat pe 3 feb 2021
mail-share icon Email

Brazilianul Eric de Oliveira (35 de ani) a anunţat, miercuri seară, în direct la Fotbal Look, că va semna cu Gaz Metan Mediaş un contract valabil pe un an şi jumătate. Sud-americanul era dorit şi de Dinamo, dar alege să se întoarcă în oraşul unde se simte ca acasă.
Întoarcerea lui Mihai Teja, antrenor cu care Eric a mai lucrat, a reprezentat ultimul argument al medieşenilor în lupta pentru semnătura celui mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc. În cursul acestei săptămâni, Eric va semna cu Gaz Metan Mediaş: "M-am întâlnit cu Mihai Teja ieri. I-am dat indicaţii pe unde să mai meargă în oraş, să nu se piardă. I-am spus că, dacă are nevoie, în două minute sunt acolo. Glumim, dar Teja e obişnuit cu ce e la Mediaş, preşedintele îşi face treaba bine. Mediaş stă foarte bine financiar în acest an, are condiţii bune, cum puţine echipe au. Am o înţelegere cu clubul, cred că săptămâna asta vom realiza. Am lucrat cu Teja, va fi mai uşor. Aştept să mă pun la punct cu fizicul, apoi să mai joc un an şi jumătatate, doi, apoi să mă întorc acasă", a declarat brazilianul, la Fotbal Look.
 
"Noi ne-am gândit împreună cu staff-ul tehnic la Eric, rămâne de văzut în ce condiţie fizică este, avem nevoie de jucători care să reziste bine la condiţiile care vor urma. A avut ceva probleme la Voluntari, rămâne de văzut dacă o să ajungem la un acord cu el. N-ar fi rău puţin jogo bonito la Dinamo. Am avea nevoie de serviciile lui", spunea Mario Niculae.

Eric a mai jucat în alte trei perioade la Gaz Metan, unde are 147 de meciuri, 36 de goluri şi 31 de asisturi 

De altfel, Eric a venit prima dată în România chiar la Mediaş, în 2007. Ajungea în campionatul nostru din ţara natală, iar prima experienţă a durat patru ani. Apoi, Eric a mai jucat la Gaz Metan în perioadele 2012-2013 şi 2016-2017. În tot acest timp, a prins 147 de meciuri, a marcat de 36 de ori şi a oferit 31 de pase decisive.
 
Brazilianul este pregătit să se întoarcă la clubul unde are cele mai bune statistici ale carierei de până acum şi unde şi-a petrecut o parte importantă a vieţii. De altfel, el are şi un pub deschis la Mediaş.
 
În vârstă de 35 de ani, Eric a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria primei ligi a României, în tricoul echipei FC Voluntari marcând golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc. Evenimentul s-a petrecut în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.

Eric e indisponibil până la finalul lui februarie, din cauza problemelor medicale 

Dacă va semna cu Gaz Metan, Eric nu poate fi folosit până la finalul lunii februarie cel mai devreme. Din cauza unor probleme medicale, cu varicele, el nu va putea să îşi ajute echipa. Despre toate acestea a vorbit exact în momentul în care a reziliat cu FC Voluntari.
 
”M-am dus azi şi am reglat nişte chestii pe care le mai aveam de făcut şi am reziliat. Am avut accidentarea aia de la meciul cu Sepsi, am încercat sa revin şi deodată mi-au amorţit ambele picioare, din cauza problemelor cu varicele.
 
Am încercat să fac antrenament ca să pot să duc până la sfârşit prima părte de campionat. Nu am putut şi mi s-a indicat să fac o operaţie foarte simplă, cu aburi, iar apoi trebuia să stau 6 săptămâni. Şi trebuia să mă întorc la finalul lui februarie”, spunea Eric după rezilierea cu FC Voluntari.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele