Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Raluca Olaru, revitalizată după pauza forţată! "Dacă am avea mai puţine turnee într-un an, am fi mult mai sănătoase"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19576794/1/raluca-olaru-look-sport.jpg

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a fost invitata Gianinei Iacob la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+. Olaru a declarat că pauza competiţională generată de pandemia de coronavirus a ajutat-o din punct de vedere fizic şi mental. Românca este de părere că, în prezent, calendarul anual WTA este prea dens, iar numărul de turnee ar trebui să fie redus.

După reluarea turneelor WTA, în luna august, Raluca Olaru (31 de ani, locul 42 WTA la dublu) a jucat două finale pe zgură, la Praga şi Roma.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19576794/2/raluca-olaru-roma-dublu.jpg

"Am stat două luni în casă, în carantină. Nu a fost deloc uşor, dar per ansamblu cred că mi-a prins bine. Partea cea mai frumoasă a venit de pe 15 mai, când am putut să mă antrenez şi am avut două luni şi jumătate în care m-am putut pregăti mai în detaliu, lucruri pe care nu le puteam face în perioada în care aveam turnee mereu. Apoi am reuşit să mă bucur de Bucureşti, de oraşul meu, iar apoi am avut energii noi când s-au reluat competiţiile, în august.

Perioada de pauză mi-a confirmat teoria că dacă am avea mai puţine turnee într-un an, am fi mult mai sănătoase şi am putea dedica mai mult timp refacerii şi pregătirii. Acum avem trei-patru săptămâni competiţie şi una acasă. Cred că ar fi mai bine să avem pauze de câte două săptămâni şi ocazional trei. Cred că ar conta mult pe termen lung chestia asta", a spus Raluca Olaru, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele