Ultima oră
VIDEO | Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid ACUM pe LOOK SPORT şi LOOK PLUS. Slavia deschide scorul VIDEO | Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid ACUM pe LOOK SPORT şi LOOK PLUS. Slavia deschide scorul
Dinamo îşi cheamă căpitanii acasă! După Anton, un alt lider e aşteptat ”Ştefan cel Mare” Dinamo îşi cheamă căpitanii acasă! După Anton, un alt lider e aşteptat ”Ştefan cel Mare”
Monica Niculescu a câştigat duelul cu Irina Bara din primul tur de la dublu feminin, de la Roland Garros Monica Niculescu a câştigat duelul cu Irina Bara din primul tur de la dublu feminin, de la Roland Garros
Atletico Madrid, primele puncte pierdute în La Liga. Luis Suarez a fost titularizat în premieră Atletico Madrid, primele puncte pierdute în La Liga. Luis Suarez a fost titularizat în premieră
Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului
Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1! Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1!

EXCLUSIV: Sepsi susţine un campionat mai extins. ”Formatul de 18 echipe îl doresc puţini colegi din Liga 1”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19443174/1/sfa.jpg

Cornel Şfaiţer, managerul clubului Sepsi Sfântu-Gheorghe a vorbit în exclusivitate la Fotbal Look despre situaţia campionatului românesc. Formaţia covăsneană susţine formatul cu 18 echipe sau 16.

Oficialul a declarat că încă din aprilie a susţinut ca numărul de echipe din Casa Liga 1 să crească.

”Am fost primul care a propus. Am declarat chiar la început de aprilie că vedeam un campionat cu 16 sau chiar 18 echipe. Formatul de 18 echipe îl doresc puţini colegi din Liga 1. E păcat că nu am stabilit dinainte asta, am fost agitaţi. Aseară nu ştiam în ce format vom fi, nici dumneavoastră nu ştiaţi sigur. Echipele din Liga 1 voiau format cu 16 echipe, care trebuia validat. Eu văd un campionat bun, cu un play-out în care ai pentru ce să lupţi, cu log eligibil de cupă europeană.”

De asemenea, Şfaiţer a vorbit şi despre drepturile TV şi cum impactează acestea cluburile. Acesta crede că e nevoie că echipele să investească mai mult în imagine, pentru a nu fi atât de dependente de banii din televizare.

”Drepturile TV sunt o sumă consistentă, trebuie să fim realişti.Câteva cluburi şi în anii trecuţi au produs bani din imagine, chiar Dinamo, apoi FCSB, CFR, Craiova, unde s-a investit în imagine şi jucători”, a declarat oficialul lui Sepsi, în direct la Fotbal Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele