Ultima oră
Vin şi veşti bune pentru FCSB. Florinel Coman revine mai repede decât se credea. Care e situaţia lui Ionuţ Panţîru Vin şi veşti bune pentru FCSB. Florinel Coman revine mai repede decât se credea. Care e situaţia lui Ionuţ Panţîru
Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid
LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde
NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB
Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion
Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă” Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă”

EXCLUSIV | Yuksel Yasilova, replică pentru Giovanni Becali: "E prea bătrân sau a băut prea mult"

Fotbal Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20332231/3/yuksel.jpg


Yuksel Yesilova i-a dat, duminică, o replică lui Giovanni Becali, care l-a atacat în presa din Turcia. Preparatorul fizic, fost la FCSB, Dinamo şi Rapid susţine că nu a făcut altceva decât să-şi spună părerea sinceră în momentul în care a fost întrebat despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray.

"Eu sunt bărbat şi îmi asum ce spun. Azi am văzut ce a zis Giovanni Becali despre mine şi am intrat în stare de şoc. A sps că i-am cerut geanta lui Gigi Mulţescu. A spus acelaşi lucru acum câţiva ani despre Dorinel Munteanu, l-a descris ca n cărăuş. Dar Dorinel Muteanu e unul dintre cei mai mari fotbalişti români ai generaţiei sale. Toată lumea care mă cunoaşte ştie că nu am fost doar omul care-i căra geanta lui Gigi Mulţesc. Cred că Becali ori a băut prea mult ori e prea bătrân. Sunt mândru că am lucrat cu Gigi Mulţescu şi îi datorez foarte mult din cariera mea în fotbal.

Giovanni Becali a spus despre mine că sunt ministrul de finanţte al lui Erdogan. Oporeşte-te, nu ai voie să vorbeşti despre Erdogan! Eu am servit Turcia, nu pe Erdogan. Cred că Becali a băut prea mult şi nu-şi dă seama ce vorbeşte. Nu vorbi despre Erdogan!

Încă ceva, eu nu am spus niciodată nimic rău despre jucătorii lui. Eu am lucrat 12 ani în fotbalul românesc şi când cineva din Turcia mă întreabă des"pre un jucător român spun exact ce cred, pentru să sunt sincer. Şi aş face asta şi dacă cineva din România m-ar întreba ceva despre un jucător turc. În cazul lui Cicâldău am spus, şi cred în continuarem că e un jucător prea scump pentru Galatasaray. E strict părerea mea şi Giovanni Becali ar trebui să înveţe să respecte şi părerea altora. E o chestiune de respect! Dacă Galatasaray l-ar fi transferat pe Dennis Man sau pe Mihăilă aş fi spus că e un transfer bun. Giovanni Becali să nu creadă că eu am venit de pe stradă! Am 12 ani în fotbalul românesc, am lucrat la cele mai mari echipe şi asta vorbeşte pentru mine"
, a declarat Yesilova, pentru Look Sport.

Duminică, Giovanni Becli l-a ironizat pe Yesilova, catalogându-l drept omul care stătea în umrba lui Gigi Mulţescu în mandatele pe care fostul mijlocaş dinamovist le-a avut în Turica, la Kayserispor, Adanaspor, Samsunspor (n. red - două mandate), Gazintep şi Ankaragucu.

"Am văzut un personaj turc, care nu ştiu ce meserie are, pe care nu ştiu cum îl cheamă, Yuksel parcă, care îi căra valiza lui Mulţescu. Nu ştiu cine e dar care tot apare în Turcia şi zice că: domnule, ţarea mea nu vreau să fie jefuită de fotbaliştii şi managerii români, că s-au dat bani mulţi pe el (n.r.: pe Cicâldău).

Dar de unde i-ai dat, mă? De la tine? Unul Yuksel. Cine e acest personaj? Unde lucrează acum? În România, nu? La Buzău? Cştigă bani în România şi el critică faptul că un fotbalist român a plecat pe 6,5 milioane şi că el merita două-trei milioane. Acest turc care câştigă bani în România.

Cine e acest Yuksel? Nu e foarte important. Am văzut multe site-uri care ies pe faptul că s-au dat bani prea mulţi, aoleo, panică în ţara mea! De parcă ăsta e ministrul de finanţe al lui Erdogan, aşa vorbeşte. Şi el câştigă bani din România. Şi nu ştiu cât câştigă, asta e problema.

Dar cine eşti tu să critici pe preşedintele de la Galatasaray, pe Fatih Terim, că s-au înşelat că au dat atâţia bani. Sau cine eşti tu să dai într-un fotbalist român, din România, unde tu iei pâinea de toate zilele să trăieşti. Asta nu pot să înţeleg"
, a declarat Becali, la Digi Sport.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele