Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO

FC U Craiova, interesată de Laurenţiu Brănescu de la retrogradata Poli Iaşi

FC U Craiova 1948 Publicat pe joi, 18:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20240258/1/laurentiu-branescu.jpg

Încă sub contract cu retrogradata Poli Iaşi, Laurenţiu Brănescu (27 de ani) nu mai vrea să mai continue în Moldova. Pe lângă faptul că situaţia echipei nu îi convine, pentru faptul că a picat în Liga 2, vrea să plece şi pentru că problemele cu banii sunt mari acolo şi chiar ar putea să mai aibă de luat anumite salarii restante.

Salvarea lui Brănescu ar putea să vină de la FC U Craiova. Potrivit ProSport, Adrian Mutu a pus ochii pe portar şi vrea să îl aducă în Bănie. Negocierile dintre cele două părţi chiar au început, iar Brănescu ar putea accepta uşor oferta de acolo. Însă, el mai are o propunere, din afara României.

Portarul, care a fost ani buni sub contract cu Juventus, a venit la Poli Iaşi la începutul anului. Era liber de câteva luni bune, din iulie 2020, după ce şi-a terminat contractul cu torinezii, început în 2011, când a fost luat de la Râmnicu Vâlcea, pentru 400.000 de euro.

Pe perioada în care a fost sub contract cu clubul din Italia, portarul a fost cedat sub formă de împrumut la alte echpe din Italia, Ungaria, Cipru, Lituania, Croaţia şi România. Ultima dată, înainte de a semna cu Poli Iaşi, a apărat poarta echipei Kilmarnock FC, din Scoţia.

Brănescu are selecţii în toate loturile naţionale la României (U15, U17, U19 şi U21).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt