Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB reia antrenamentele! ”Eu fac planul, nu Vintilă”. Becali a dat directiva, jucătorii încep pregătirea

Fotbal Internațional Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19326656/1/fcsb1.jpg

FCSB va relua cel mai repede pregătirea dintre echipele din Liga 1. Deşi până în acest moment nu s-a luat decizia oficială cu privire la momentul în care etapele vor putea fi desfăşurate, patronul Gigi Becali a hotărât ca jucătorii să intre, de săptămâna următoare, în cantonament.

Fotbaliştii şi stafful tehnic vor face teste de depistare a coronavirusului, iar toţi cei care vor fi testaţi negativ vor intra în cantonament, la Berceni. ”FCSB va începe de săptămâna viitoare cantonamentul, nu când face planul Vintilă! Eu fac planul. Facem testele la clinica mea, apoi intră toată lumea în cantonament în Săptămâna Mare... Ca să nu facă nici păcate. Intră toţi! Cu bucătar, cu doctor, preparator, cu tot stafful!

În noaptea de Înviere, Dumnezeu ne va ajuta şi toţi românii vor merge în noaptea de Înviere să-şi ia lumină. Fotbaliştii vor sta o zi, două zile acasă după Paşte, apoi intră iar în cantonament”, a spus Becali la ProX.

Jucătorii FCSB-ului se vor prezenta la antrenamente, deşi pandemia nu a trecut. Gigi Becali e de părere că a găsit metoda perfectă şi o va aplica. La Berceni va începe un program intens de pregătire, pentru că, spune Becali, campionatul Ligii 1 se va relua în luna mai. ”O să le fac testele jucătorilor, mai stau două-trei zile, după care toată lumea în cantonament şi în carantină. La noi nu e posibil să facem cum au făcut în Premier League. La noi o să intre toată lumea în carantină cu bucătar, cu jurnalistul care vrea să rămână şi o să fie bine.

Fotbalul va fi mult mai important, eu cred că noi o să începem în mai. E posibil ca pentru noi şi Craiova să fie mai bine când revenim în campionat că avem mai mulţi jucători români care s-au pregătit. Cu Bogdan Vintilă vorbesc mai mult de biserică, ştiu că doi-trei jucători mai merg la sala de forţă, dar nu am vorbit cu el de asta”.

Până la reluarea campionatului, patronul FCSB-ului le-a redus salariile jucătorilor la jumătate, pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus. FCSB oferă, poate, cele mai mari salarii din România şi, dacă nu reduce din remuneraţiile jucătorilor, riscă să aibă pierderi importante.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri